№ 645: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ»

23 трав. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ»
Назва процедури: закупівлю «УПГГК 17(Т)-263: 38430000-8-Детектори та аналізатори (Пристрій для визначення густини в скраплених газах відповідно до ДСТУ EN 3993, комплект ЗІП та витратних матеріалів для аналізів).» (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-12-29-000504-c)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 23522853
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: gavrilyuk@hlr.ua
Контакти заявника: 067-215-86-92
ПІБ підписанта скарги: Жолобіцький Володимир Іванович
Суть скарги, вимоги:

Шановна комісія, наша компанія приймала учать у тендерній процедурі на закупівлю «УПГГК 17(Т)-263: 38430000-8-Детектори та аналізатори (Пристрій для визначення густини в скраплених газах відповідно до ДСТУ EN 3993, комплект ЗІП та витратних матеріалів для аналізів).» з пропозицією обладнання італійської фірми Coprim. Наша цінова пропозиція виявилася найменшою та переможною. Але уважно ознайомившись з технічним завданням нами була помічена наступна вимога у додатку 2.1 тендерної документації – «Циліндрична камера укріплена металевою сіткою». Аналізатор густини скрапленого газу Coprim не має циліндричної камери укріпленої металевої сіткою, що є невідповідністю технічному завданню. Густиномір компанії Coprim має лише циліндричну камеру укріплену ззовні металевими стрижнями. У зв’язку з цим нашою компанією, як переможником, не були надані документи щодо товару, оскільки б нас відхили за невідповідність вимогам. Нашу пропозицію відхили на підставі того, що ми не надали документи. Хочемо звернути Вашу увагу на те, що переможцем визнали компанію ТОВ «ЛАБ-СЕРВІС», яка запропонувала таке ж саме обладнання для визначення густини скрапленого газу але з ціною майже на 300 000 грн дорожче. Просимо Вас відхилити рішенні про призначення переможцем компанію ТОВ «ЛАБ-СЕРВІС» через невідповідність технічному завданню, або надати можливість нашій компанії ТОВ «Хімлаборреактив» надати документи на таке ж саме обладнання, яке не відповідає технічному завданню, але реалізує метод випробовування, що у свою чергу призведе до економії майже 300 000 грн бюджетних коштів

Рішення конфліктної комісії:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів.

Враховуючи, що пропозиція ТОВ «ЛАБ-СЕРВІС», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, в тому числі надано документи, що підтверджують наявність циліндричної камери укріпленої металевою сіткою.

Також повідомляємо, що відсутні підстави для повернення на кваліфікацію учасників, які раніше були відхилені.