№ 641: ТОВ "Денімекс Юкрейн"

18 трав. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Денімекс Юкрейн"
Назва процедури: 18Т-175_Бурові долота та бурголовки, 9 лотів
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 37534736
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: vsad@denimex.us
Контакти заявника: 0675050617
ПІБ підписанта скарги: Садович В. А.
Суть скарги, вимоги:

ТОВ «Денімекс Юкрейн» брало участь у допороговій закупівлі 18Т-175_Бурові долота та бурголовки, 9 лотів. Пропозицію ТОВ «Денімекс Юкрейн» було відхилено (Протокол відхилення пропози-цій учасників допорогової закупівлі №18Т-175 від 15.05.2018р.) з формулюванням, що учас- ник пропонує товар (долота) виробництва АО «Волгабурмаш» (Росія), що не відповідає дійсності. ТОВ «Денімекс Юкрейн» запропонував долота провідного виробника бурових доліт Ulterra Drilling Technologies L.P.(США). Долота даного виробника зарекомендували себе як надійні та такі, що показують високу швидкість буріння. Долотами Ulterra бурять провідні бурові компанії США, Канади, РФ, Білорусі. Досвід використання цих доліт підтверджує, що дані долота не поступаються за якістю долотам Baker Hughes (США), Schlumberger (Smit Bits) (США), National Oilwell Varco (Reed Hycalog) (США), Halliburton (Security DBS) (США), Varel International (США). Ми вважаємо, що не внесення в тендерну документацію в перелік виробників Ulterra Drilling Technologies L.P. є дискримінаційним і пропозиція подана ТОВ «Денімекс Юкрейн» відповідає високим вимогам до якості, які ставить ПАТ «Укргазвидобування». Враховуючи вищевикладене просимо: 1. Прийняти та розглянути дану скаргу. 2. Призупинити процедуру закупівлі. Директор ____________ Садович В.А. 3. Визнати ТОВ «Денімекс Юкрейн» переможцем допорогової закупівлі 18Т-175_Бурові долота та бурголовки, 8 лот.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до пункту 7 Додатку 1 документації допорогової закупівлі по лотам №4 та №8 встановлена вимога долота повинні мати приналежність до одного з наступних провідних виробників бурових доліт а саме:   Baker Hughes (США),  Schlumberger (Smit Bits) (США),  National Oilwell Varco (Reed Hycalog) (США),  Halliburton (Security DBS) (США),  Varel International (США). 
ТОВ «Денімекс Юкрейн» запропоновано у складі своєї пропозиції бурові долота Ulterra Drilling Technologies (США), що не відповідає вимогам п.7 Додатку 1 докуменації допорогової закупівлі. 

 

Рішення Тендерного комітету

31.05.2018

Не оприлюднювати відкоригований протокол відхилення пропозиції учасника по Лоту №8 ТОВ "ДЕНІМЕКС ЮКРЕЙН», оскільки відсутня технічна можливість заміни протоколу на www.dz.prom.ua.

  • SCAN0275.pdf