№ 636: СТОВ "Натрікс"

16 трав. 2018 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: СТОВ "Натрікс"
Назва процедури: 18Т-307_Установка насосна пересувна, 2 лоти
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: savchuk@fidgroup.by
ПІБ підписанта скарги: Савчук Вадим
Суть скарги, вимоги:

- 18Т-307_Установка насосная передвижная, 2 лота. Ожидаемая стоимость двух лотов – 180 000 000 грн. 1 лот. В техническом задании на «Установку насосную передвижную УНП 160х40» прописано «насос 9Т, либо аналог». Данные насосы производит Завод «Нефтемаш», Россия, г.Ижевск. 2 лот. В техническом задании на «Агрегат цементировочный СИН35» прописан «насос СИН35, либо аналог». Агрегаты СИН35, как и насосы СИН35 производит Завод «Синергия», Россия, г.Пермь. Также обращаем Ваше внимание на тот факт, что при изготовлении вышеперечисленного оборудования с учетом указанной ожидаемой стоимости может быть применена только комплектация российских производителей. В случае применения комплектации лучших мировых производителей, например насосов компании SPM, США, элементов гидравлики немецких производителей цена конечного изделия значительно возрастет и выйдет за лимиты, что делает участие в данных тендерах, с такой комплектацией, невозможным.

 

Рішення конфліктної комісії:

Інформація викладена у скарзі прийнята до уваги.

Під час аналізу закупівлі встановлені порушення внутрішніх нормативних документів в частині підготовки проведення закупівлі, у зв’язку із цим відповідальним підрозділам рекомендовано відмінити закупівлю; провести розрахунок очікуваної вартості у відповідності до внутрішніх нормативних документів.

 

Рішення Тендерного комітету про незгоду з рішенням Конфліктної комісії.

29.05.2018

Не погодитися з рекомендацією Конфліктної комісії і не відміняти процедури закупівель №18Т-275-34140000-0 - Великовантажні мототранспортні засоби (Агрегат кислотної обробки свердловин з колісною формулою 6х6) та №18Т-307-34140000-0 - Великовантажні мототранспортні засоби (Установка насосна пересувна) 2 лоти у зв'язку з тим, що алгоритм розрахунку очікуваної вартості, застосований при її формуванні, не призвів до негативних наслідків, таких як: обмеження конкуренції, недостатня кількість пропозицій тощо.Не погодитися з рекомендацією Конфліктної комісії і не відміняти процедури закупівель №18Т-275-34140000-0 - Великовантажні мототранспортні засоби (Агрегат кислотної обробки свердловин з колісною формулою 6х6) та №18Т-307-34140000-0 - Великовантажні мототранспортні засоби (Установка насосна пересувна) 2 лоти у зв'язку з тим, що алгоритм розрахунку очікуваної вартості, застосований при її формуванні, не призвів до негативних наслідків, таких як: обмеження конкуренції, недостатня кількість пропозицій тощо.

  • Скарга для оприлюднення.docx