№ 618: ТОВ "Спец-Контакт"

24 квіт. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Спец-Контакт"
Назва процедури: 18Т-100_Спецодяг в асортименті, 5 лотів
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 32019384
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: leonid.loban@ugv.com.ua
Контакти заявника: +380503688142
ПІБ підписанта скарги: Денис Мягкий, директор
Суть скарги, вимоги:

Учасник не погоджується з відхиленням своєї пропозиції через не надання ним зразку продукції та протоколц випробувань, сертифікату перевірки типу та декларації на відповідність ГОСТу 12.4.045-83. В зв'язку з цим вім просить переглянути прішення про відхилення його пропозиції по даній процедурі закупівлі та надати відповідь у визначені законодавством терміни.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до пункту 7 Технічних критеріїв Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлено критерій: «МТР, що постачає Учасник, повинні відповідати вимогам "Укргазвидобування", обов'язковим законодавчим вимогам та вимогам нормативно-технічної документації (ГОСТ, ОСТ, ТУ, СТО або іншим нормативним документам країни-виробника, якщо це стосується даних матеріалів/обладнання)», для підтвердження даного критерію учаснику необхідно надати

- паспорт/сертифікат якості виробника на продукцію, якій містить технічні характеристики на виріб (тканина, світловідбиваюча стрічка, фурнітура);

- висновок санітарно-епідеміологічної служби Міністерства охорони здоров’я України  на тканини;

- діючі сертифікати перевірки типу та декларація на відповідність;

- протоколи випробувань тканин тощо.

Для підтвердження даного критерію ТОВ «Спец-Контакт» надано сертифікати перевірки типу та сертифікати відповідності, при цьому додатки до них – протоколи випробувань №2030-Л від 05.05.2011, 4025-Л від 05.09.2017, 3556-Л, 3557-Л від 23.08.2017 не надано. ТОВ «Спец-Контакт» надано протоколи випробувань, які замовлені іншими Компаніями (ООО «Промткань»,  ООО «Крайтекс-Ресурс») та не є додатками до наданих сертифікатів.

На підставі викладеного скаргу ТОВ «Спец-Контакт» відхилено.

Разом з цим, під час аналізу закупівлі встановлені порушення внутрішніх нормативних документів в частині підготовки проведення закупівлі, у зв’язку із цим Тендерному комітету рекомендовано відмінити закупівлю.

 

  • Скарга Спец-контакт.pdf