№ 600: Товариство з обмеженою відповідальністю «ІНТЕР ТРЕЙДІНГ ГРУП»

2 квіт. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю «ІНТЕР ТРЕЙДІНГ ГРУП»
Назва процедури: 17Т-764_Гідравлічний ключ для зкручування бурильних труб
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 38203148
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: intertg@icloud.com
Контакти заявника: 0504108855
ПІБ підписанта скарги: Садович А. А.
Суть скарги, вимоги:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Інтер Трейдінг Груп» ( далі по тексту – учасник) приймало участь у допороговій закупівлі за номером 17Т-764_Гідравлічний ключ для зкручування бурильних труб. Учасником було підготовлено та подано тендерну пропозицію в оригіналі згідно вимог документації допорогової закупівлі, у встановлені замовником строки: до 5 робочих днів з моменту проведення аукціону. За результатами аукціону та проведеної кваліфікації, та цінової пропозиції за результатами Аукціону ПАТ «Укргазвидобування» визнало переможцем допорогової закупівлі ТОВ «Інтер Трейдінг Груп» (Протокол №17Е-764 від 13.03.2018 р.). Згідно п. 14.10. Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ "Укргазвидобування", затвердженого наказом ПАТ "Укргазвидобування" від 01.08.2017 р. №497, на відповідальний підрозділ у строк з 16.03.2018 р. по 11.04.2018 р. покладено зобов’язання укласти договір з переможцем допорогової закупівлі. Але до теперішнього часу укладання договору гальмується через скаргу ТОВ "Дріллтех-імпорт", викликану бажанням прибрати конкурента. Тендерний комітет ПАТ «Укргазвидобування» не раз наголошував, що основним у процесі вибору переможця є пакет документів наданий впродовж 5 робочих днів. Зауважень до технічних характеристик предмету закупівлі, до кваліфікаційних документів ТОВ «Інтер Трейдінг Груп» у ПАТ «Укргазвидобування» не виникало. Просимо Вас не задовольняти скаргу ТОВ "Дріллтех-імпорт", так як ТОВ «Інтер Трейдінг Груп» запропонував найбільш економічно вигідну пропозицію, продукція, що пропонується до поставки повністю відповідає потребам ПАТ «Укргазвидобування».

Рішення конфліктної комісії:

Пунктом 6 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлено критерій «Учасник (Постачальник) є виробником МТР, що закуповуються ПАТ «Укргазвидобування», або компанією, уповноваженою виробником на здійснення поставок даних МТР», для підтвердження даного критерію учасником надано скан-копії листів від компаній NANTONG JIANGYI MACHINE-BUILDING CO., LTD, КНР, JIANGSU DECHENG EQUIPMENT FOR MEASUREMENT AND CONTROL CO., LTD, КНР, SHANDONG YACHENG  PETROLEUM TECHNOLOGY CO. LTD, КНР. Оригінали зазначених листів в пакеті документів відсутні.

Крім того, згідно зазначених листів компанію SHANDONG YACHENG  PETROLEUM TECHNOLOGY CO. LTD, КНР визначено як агент виробників NANTONG JIANGYI MACHINE-BUILDING CO., LTD, КНР, JIANGSU DECHENG EQUIPMENT FOR MEASUREMENT AND CONTROL CO., LTD, КНР, інформації про те, що виробники уповноважують агента представляти їх інтереси у зазначеній закупівлі відсутня.  

На підставі викладеного ТОВ «ІНТЕР ТРЕЙДІНГ ГРУП» не підтверджено повноваження виробників NANTONG JIANGYI MACHINE-BUILDING CO., LTD, КНР, JIANGSU DECHENG EQUIPMENT FOR MEASUREMENT AND CONTROL CO., LTD, КНР  на здійснення поставок даних МТР.

На підставі викладеного скарга ТОВ «ДРІЛЛТЕХ ІМПОРТ»  задоволена частково.

За результатами розгляду скарги тендерному комітету та відповідальним підрозділам рекомендовано скасувати протокол вибору переможця допорогової закупівлі №17Т-764 від 13.03.2018; вжити заходи щодо недопущення у подальшій роботі зазначених порушень.

  • SCAN0122.pdf