№ 587: ТОВ "ІНВЕСТ ТРЕЙДІНГ ГРУП" (від ЦКК)

23 бер. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "ІНВЕСТ ТРЕЙДІНГ ГРУП" (від ЦКК)
Назва процедури: 17Т-752_Хроматографи газові потокові з системою відбору та підготовки проб
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 38449804
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: 87515, Донецька обл. м.Маріуполь, вул. Георгіївська, 50
ПІБ підписанта скарги: Клітний О.О.
Суть скарги, вимоги:

Пропозиція ТОВ "ІнтерТрейдінг Груп" має наступні помилки: 1. Відповідно до п.11 розділу I тендерної документації передбачена форма банківської гарантії, якій мають відповідати банківські гарантії тендерних пропозицій учасників. Натомість, у складі тендерної пропозиції ТОВ "ТОТАЛГАЗ ІНДАСТРІ УКРАЇНА" міститься гарантія без зазначення дати оголошенння про проведення закупівлі. Таким чином, банківська гарантія не відповідає встановленій формі. 2. Додатком 3 тедерної документації передбачена форма "Цінова пропозиція", щодо якої міститься вимога до Учасників не відступати від даної форми. Але, учасником ТОВ "ТОТАЛГАЗ ІНДАСТРІ УКРАЇНА" цю вимогу не дотримано та надана Цінова пропозиція без зазначення терміну гарантії на запропоноване обладнання (пункт 16 цінової пропозиції) 12.03.2018 нами була подана вимога Замовнику через електронну систему закупівель з вказанням вищезазначених зауважень . Замовник ніяк не відреагував. Розглянути питання та розібратись у ситуації.

Рішення конфліктної комісії:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів.
Враховуючи, що пропозиція ТОВ «ТОТАЛ ГАЗ ІНДАСТРІ УКРАЇНА», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам (в тому числі надано цінову пропозицію та банківську гарантію згідно встановлених вимог), дану пропозицію відповідно до протоколу вибору переможця акцептовано.
На підставі викладеного Ваша скарга задоволенню не підлягає. 

 

  • 1798 21-18 - 1.pdf