№ 579: Petroleum Pipe Middle East FZE

14 бер. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Petroleum Pipe Middle East FZE
Назва процедури: 17Т-423_насосно-компресорні труби та перехідники з корозійно-стійкою хромованою сталлю в асортименті
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: amiresa.kasraie@petroleum-pipe.com
ПІБ підписанта скарги: Amirreza Kasraile
Суть скарги, вимоги:

Під час розгляду скарги факти викладені в ній знайшли своє підтвердження та було встановлено, що у складі пропозиції переможця відсутні документи, що були передбачені тендерною документацією. Зазначені факти були зафіксовані на аудіо та відеозапис засідання ЛКК. 11.01.2018 стало відомо про рішення, яке не відповідає дійсності та свідчить про заангажованість та необ'єктивність ЛКК. Просимо звернути на зазначений випадок та вжити необхідні дії для запобігання прийняття незаконних рішень тендерним комітетом та підписання договору з учасником який не відповідає кваліфікаційним вимогам.

Рішення конфліктної комісії:

Про рішення Конфліктної комісії Вам повідомлено листом №1/9-234 від 10.01.2018, також рішення Конфліктної комісії оприлюднено на офіційній сторінці ПАТ «УГВ».

Додатково повідомляємо, що Iteco Oilfield Supply Middle East перемогло Petroleum Pipe Middle East FZE у конкурентній боротьбі, шляхом пропозиції, яка на 4 800 000 грн. нижче.

Під час вказаної закупівлі відповідальними технічними спеціалістами, Тендерним комітетом, Конфліктною комісією, Центральною конфліктною комісією неодноразово перевірялась пропозиція Iteco Oilfield Supply Middle East і за результатами перевірок встановлено, що зазначена пропозиція відповідає встановленим критеріям кваліфікації.

Крім того, 21.12.2017 під час засідання Конфліктної комісії представнику  Petroleum Pipe Middle East FZE, пред’явлено документи на підставі яких, приймалось рішення, останній в свою чергу наполягав на обставинах викладених у скарзі Petroleum Pipe Middle East FZE, що є безумовно його правом. Остаточне рішення по скарзі  прийнято Конфліктною комісією 04.01.2018, після додаткового аналізу наявних документів, а не 21.12.2017 як це зазначено у скарзі.  

Тому, НАГОЛОШУЄМО, що рішення по суті скарги приймають члени Конфліктної комісії, а не учасники закупівель та скаржники.

На підставі викладеного Ваша скарга відхилена, в свою чергу запрошуємо Petroleum Pipe Middle East FZE приймати участь у закупівлях ПАТ «УГВ», перемагати у конкурентній боротьбі, шляхом пропозиції більш привабливої ціни за конкурента. 

  • Лист щодо заангажованості.pdf