№ 560: Приватне підприємство "Архітектура і сервіс"

19 лют. 2018 Задоволено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Приватне підприємство "Архітектура і сервіс"
Назва процедури: 17Т-685
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 25554567
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: anna@artis.lviv.ua
Контакти заявника: 0676700761
ПІБ підписанта скарги: Ханас Ганна Євгеніївна, директор
Суть скарги, вимоги:

Згідно з Документацією допорогової закупівлі Номер процедури закупівлі: 17Т-685, предмет закупівлі - 44510000-8 - Знаряддя (Інструменти ручні, інші), у Додатку №2 встановлені наступні технічні вимоги до товарів: 1. Прямий трубний ключ 24 дюйми- мінімальна міцністю не менше 3,163Нм (28 фунт/дюйм) 2. Прямий трубний ключ 36 дюймів- мінімальна міцністю не менше 5,141Нм (45,5 фунт/дюйм) Детально ознайомившись з пропозицією ФОП ЛІШТВАН СВІТЛАНА ВАЛЕРІЇВНА, зазначаємо, що учасник не надав жодного підтвердження відповідності запропонованих товарів до зазначених вимог та характеристик (а саме не підтвердженавитривалість ключів до навантаження, їх міцність до деформації). Просимо перевірити пропозицію учасника на відповідність умовам Закупівлі – розмістити документальне підтвердження відповідності запропонованого товару до технічного завдання або у відповідності до п. 9.2 Наказу ДП “Зовнішторгвидав” №35 “Про порядок здійснення допорогових закупівель” дискваліфікувати учасника.

Рішення конфліктної комісії:

Під час перевірки пропозиції ФОП Ліштван С.В. встановлено, що учасником не надано копії сертифікатів якості або паспортів якості на кожне найменування предмета закупівлі та/або технічний опис та характеристики в яких міститься інформація про його призначення з технічними параметрами завірені підписом та печаткою учасника, тобто пропозиція не відповідає пункту 7 додатку 1 документації допорогової закупівлі.
За результатами розгляду скарги Тендерному комітету рекомендовано скасувати протокол вибору переможця допорогової закупівлі №17Т-685 від 08.02.2018, відхилити пропозицію ФОП Ліштван С.В., відповідальному підрозділу вжити заходи щодо недопущення у подальшій роботі зазначених порушень.