№ 559: Приватне акціонерне товариство "Турбогаз"

15 лют. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Приватне акціонерне товариство "Турбогаз"
Назва процедури: Допорогова закупівля: шифр ПГВ17(Т)-264, № 42980000-9 -Газогенератори (Контактні пристрої колони-деетанізатора К-1) для філіалу ГПУ «Полтавагазвидобування» ПАТ «Укргазвидобування»
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 00158787
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: oao@turbogaz.kharkov-ua.com
Контакти заявника: Дуель Тетяна Леонідівна (провідний економіст відділу ТКП, реклами та розвитку) тел. +38 (057) 715-20-54
ПІБ підписанта скарги: Пастухова Олена Віліївна - директор з маркетингу, збуту та розвитку
Суть скарги, вимоги:

Оскарження рішення про дискваліфікацію тендерної пропозиції, відповідно до Протоколу № ПГВ17(Т)-264 Вх від 13.02.2018 р.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу №ПГВ17(Т)-264 Вх відхилення пропозиції учасника процедури допорогової закупівлі філії ГПУ «Полтавагазвидобування»  від 13.02.2018 відхилено пропозицію ПрАТ «Турбогаз» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю у зв‘язку із невідповідністю кваліфікаційним вимогам.
Пунктом 7 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлений критерій «МТР, що постачає Учасник, повинні відповідати вимогам «УГВ», обов'язковим законодавчим вимогам та вимогам нормативно-технічної документації (ГОСТ, ОСТ, ТУ, СТО або іншим нормативним документам країни-виробника, якщо це стосується даних матеріалів/обладнання)», для підтвердження цього критерію учаснику необхідно надати копію паспорта або сертифікату відповідності на Товар, що пропонується до поставки, допускається копія паспорта або сертифікату відповідності на аналогічний Товар попередньої партії поставки, завірений підписом та печаткою Постачальника. ТОВ «Турбогаз» зазначені документи не надані.
Пунктом 3 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлений критерій «наявність в Учасника досвіду постачання аналогічних МТР не менше 1 року при обов’язковій умові державної реєстрації Постачальника не менше року на момент проведення аукціону, у разі застосування допорогової закупівлі, або на момент розкриття пропозицій, у разі застосування процедури редукціону», для підтвердження цього критерію учаснику необхідно надати надати підписаний документ, де описується досвід постачання МТР за останній рік, надаються відгуки Замовників за останній рік та референс-лист. ТОВ «Турбогаз» не підтверджено досвід виконання аналогічних договорів за минулий рік.

 

  • Лист ПрАТ Турбогаз №17-65 від 15.02.2018р..pdf