№ 553: ТОВ "Енергетична промислова компанія"

14 лют. 2018 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Енергетична промислова компанія"
Назва процедури: УБГ17(Т)-282_Бурові долота
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 40115192
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: enind.company@gmail.com
ПІБ підписанта скарги: Довган Л.В.
Суть скарги, вимоги:

Пропозицію відхилено. Запропонована продукція відповідає встановленим характеристикам документацією процедури закупівлі.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасників допорогової закупівлі УБГ №17Т-282 від 01.02.2018 відхилено пропозицію ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю кваліфікаційним вимогам документації процедури закупівлі.

Пунктом 7 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлений критерій «МТР, що постачає Учасник, повинні відповідати вимогам «УГВ», обов'язковим законодавчим вимогам та вимогам нормативно-технічної документації (ГОСТ, ОСТ, ТУ, СТО або іншим нормативним документам країни-виробника, якщо це стосується даних матеріалів/обладнання)», для підтвердження цього критерію долота повинні мати приналежність до одного з наступних провідних виробників бурових доліт а саме: Baker Hughes (США),  Schlumberger (Smit Bits) (США),   National Oilwell Varco (Reed Hycalog) (США),  Halliburton (Security DBS) (США),  Varel International (США). ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ» запропоновано долота виробництва АТ «Волгабурмаш», що не відповідає встановленому критерію.

Пунктом 8 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлено критерій «Наявність в Учасника досвіду постачання аналогічних МТР не менше 1 року* при обов’язковій умові державної реєстрації Постачальника не менше року на момент проведення аукціону» для підтвердження даного критерію учаснику необхідно надати підписаний документ, де описується досвід постачання МТР за останні 3 роки,  відгуки (не менше одного) від Замовників/кінцевого споживача за останні 3 ріки. ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ» не підтверджено наявність досвіду постачання за останні 3 роки.

  • ЕПК_лист_08.02.18_щодо відхилення пропозиції.pdf