№ 52: ТОВ "Геосинтез Інженірінг"

14 черв. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Геосинтез Інженірінг"
Назва процедури: 16Т-589 20.13.3 солі металів галоїдні; гіпохлорити, хлорати й перхлорати (рідина блокуюча БРО-1, БРО-3)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 34962841
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
ПІБ підписанта скарги: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Суть скарги, вимоги:

В технічних вимогах до якісних характеристик прописаних у заявці на закупівлю рідин глушіння відсутній пункт який би накладав обмеження на їх корозійну активність, даний параметр не був врахований при розробці рецептури рідин та наданні відповідних тендерних пропозицій. Регулювання швидкості корозії вимагає додаткових витрат на реагенти-інгібітори, або взагалі використання інших, менш агресивних, але більш дорогих сольових композицій. ПАТ "УГВ" не надано ТОВ "Геосинтез Інженірінг" вичерпної інформації про причини невідповідності пропозиції.

Рішення конфліктної комісії:

Факти, що стали підставою для відхилення Вашої пропозиції  було перевірено Конфліктною комісією, порушень під час процедури кваліфікації ТОВ «Геосинтез Інженірінг» не встановлено. Про вичерпні підстави відхилення  Вам було повідомлено листом ПАТ «УГВ» №1/9-1/9-9551 від 30.11.2016 (цього ж дня дані факти були оприлюднені на сторінці «Конфліктна комісія» офіційного сайту ПАТ «УГВ»).
Тому, Ваше твердження щодо не надання ТОВ «Геосинтез Інженірінг» вичерпної інформації про причини невідповідності пропозиції умовам Замовника не відповідає дійсності.