№ 51: ТОВ „ВКФ СОЗИДАТЕЛЬ”

14 черв. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ „ВКФ СОЗИДАТЕЛЬ”
Назва процедури: № УБГ 16(Т)-211 23.14.1 Скловолокно (мати мінераловатні прошивні)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 39906996
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: sozidatel2121@ukr.net
Контакти заявника: sozidatel2121@ukr.net
ПІБ підписанта скарги: sozidatel2121@ukr.net
Суть скарги, вимоги:
 
Під час перевірки пропозиції, службовими особами ПАТ "УГВ" прийнято рішення щодо проведення технічного аудиту учасника. 20.12.2016 представниками ПАТ "УГВ" проведено технічний аудит щодо перевірки виробничих потужностей, зазначених у пропозиції учасника. Перед проведенням аудиту не було повідомлено про наступне: 1) Не був наданий план технічного аудиту, та перелік документів які треба було підготувати для перевірки. 2) Не був наданий склад аудиторської групи для оформлення пропусків для проходу на територію 3) Не було надано письмового повідомлення із зазначенням дати та часу проведення технічного аудиту. Аудит проходив у приміщеннях по вулиці Кріворізька 35. Під час аудиту робився огляд та фотофіксація виробничого приміщення. Ознайомившись з протоколом відхилення пропозиції електронних торгів № УБГ16(Т)-211- відх. від 22.12.2016 р, а також зі звітом техничного аудиту повідомляємо про те що рішення є упередженим, необґрунтованим та вважаємо наступню інформацію не відповідної дійсності: 1) Загальна площа приміщення, що орендується, складає 259,3 м.кв. ( в звіті — “70 м.кв”.) 2) Приміщення обладнане прожекторами з потужними світлодіодними лампами. ( в звіті — “не обладнане освітлювальними пиборами) 3) У приміщенні є система опалювання на твердому паливі ( в звіті - не обладнане опалювальними приборами) 4) Станок в робочому стані. Виконується заміна двигуна з 5,5 кв на 3 квт. Знятий передній вал станка ( в звіті - “ станок у неробочому стані”) 5) дана площа 279 м.кв. дозволяє здійснити складування від 500 - 700 м.куб. продукції. Також є додаткові поруч розташовані приміщення 200 м.кв. для додаткового складування по необхідністю якими можна скористатися. ( в звіті — “ не має складських приміщень). Додаткові факти невідповідної інформації будуть повідомлені додатково. Просимо розібратися з фактами надання недостовірній інформації, і ануліровать звіт про технічний аудит як недостовірний. Маємо можливість надати можливість повторного аудиту для достовірного складання звіту.
 

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення пропозицій електронних торгів №УБГ 16(Т)-211 – відх. від  22.12.2016 пропозицію ТОВ «ВКФ Созидатель» відхилено на підставі абзацу 3 пункту 4.10. Порядку придбання товарів та послуг шляхом проведення електронних закупівель ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №456 від 18.12.2015 у зв‘язку із невідповідністю технічним вимогам та вимогам до кваліфікації учасника.
Підставою для відхилення пропозиція стали висновки технічного аудиту ТОВ «ВКП «Укртеплоізоляція» (виробник предмета закупівлі, що запропонований ТОВ «ВКФ Созидатель»), проведеного 20.12.2016. Для проведення аудиту, філією БУ «Укрбургаз» в адресу ТОВ «ВКФ Созидатель» направлено лист №015-03-10977 від 16.12.2016 в якому повідомлено  про намір проведення технічного аудиту. 
Відповідно до висновків технічного аудиту від 20.12.2016 встановлено наступне:
- документи, що підтверджують право користування територією, приміщенням та обладнанням, дозвільні документи не надані;
- зі слів керівника ТОВ «ВКП «Укртеплоізоляція» Зими М.О. (який одночасно є засновником ТОВ «ВКФ Созидатель») діяльність ТОВ «ВКП «Укртеплоізоляція» здійснюється за адресою: м.Дніпро, вул. Криворізька, 35;
- в приміщенні за адресою  м.Дніпро, вул. Криворізька, 35 знаходився розукомплектований станок, у неробочому стані, від′єднаний від електромережі (що також підтверджено доводами скаржника  -«виконується заміна двигуна, знятий передній вал»), інші виробничі потужності та технологічне обладнання відсутнє;
- сировина для виготовлення матів відсуттня;
- працівники на підприємстві відсутні.
Враховуючи, що ТОВ «ВКП «Укртеплоізоляція» не надано дозвільних документів,  а  також документів, що підтверджують право власності, оренди, користування виробничими, адміністративними приміщеннями, обладнанням, скарга ТОВ «ВКФ Созидатель» задоволенню не підлягає, підстави для скасування звіту технічного аудиту відсутні.