№ 500: Фізична особа-підприємець Омельченко Кирило Вікторович

11 груд. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Фізична особа-підприємець Омельченко Кирило Вікторович
Назва процедури: Оскарження результату торгів за номером УБГ17(Т)-247_Периферійне обладнання
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 3052210775
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: k80506345180@gmail.com
Контакти заявника: 050-634-51-80
ПІБ підписанта скарги: Директор ФОП "Омельченко К.В" Омельченко Кирило Вікторович
Суть скарги, вимоги:

Уважаемые сотрудники комитета, добрый день, ФОП Омельченко К.В. участвовал в тендере №УБГ17(Т)-247_Периферійне обладнання по итогам тендера заняли второе место на поставку компьютерного оборудования (Периферийное оборудование), было дисквалифицировано согласно документа № УБГ17(Т)-247- відх. від 05.12.2017 р. Просим обратить Ваше внимание, что протокол отклонения тендерной документации №№ УБГ17(Т)-247- відх. від 05.12.2017 р. оформлен не соответствующим образом: отсутствует перечень членов тендерной комиссии, отсутствуют должности и ФИО, а также их подписи и соответствующие печати. Также сообщаем, что предлагаемая нами продукция, полностью соответствует техническим требованиям согласно дополнения №2 в тендерной документации. Касательно претензии по срокам поставки сообщаем, что сроки поставки будут соответствовать требуемым заказчиком, а именно не более 40 дней с момента подписания договора. Указанный в нашей документации срок, просим считать ошибочным. Считаем нашу дисквалификацию не правомерной и просим Вас отреагировать на данные нарушения тендерного законодательства. С Уважением Омельченко К.В.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції допорогової закупівлі УБГ №17(Т)-247 від 05.12.2017 відхилено пропозицію ФОП Омельченко К.В. на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі.

Пропозицію ФОП Омельченко К.В. відхилено з наступних причин:

- в ціновій пропозиції зазначено строк поставки не пізніше 50 робочих днів з дати отримання   рознарядки, що не відповідає вимогам Додатку 2 документації допорогової закупівлі;

- учасником для підтвердження досвіду виконання аналогічних договорів надано довідку про постачання частини та приладдя до верстатів, лічильники ШЖУ-40, ротаметри LZM-40G, що не являється аналогом багатофункціональних пристроїв.

Додатково за результатами аналізу пропозиції встановлено, що запропоновані моделі пристрою не відповідають за наступними технічними характеристиками: тип витратних матеріалів; час виходу першої копії друк/копір; ресурс витратних матеріалів.

На підставі викладеного пропозиція ФОП Омельченко К.В.  відхилена, а скарга задоволенню не підлягає.

  • Скарга Фоп.pdf
  • ЦІНОВА ПРОПОЗИЦІЯ ФЛП (1).pdf
  • Письмо партнер.pdf
  • Тех. вимоги ФЛП.pdf
  • Декларация.pdf