№ 33: ТОВ "Шимюкрейн"

12 черв. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Шимюкрейн"
Назва процедури: 16Т-584 26.51.6 - Інструменти та прилади вимірювальні, контрольні та випробувальні, інші (Хроматограф рідинний призначений для визначення полі-цикліч
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 33599941
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
ПІБ підписанта скарги: Сухомлинов О.Б
Суть скарги, вимоги:

Всі виробники сучасних рідинних хроматографів вживають не один, а два параметри, що характеризують точність - це "PRECISION" та "ACCURACY". Вони однаково перекладаються на українську мову як "точність". Саме тому всі виробники в своїх технічних документах завжди вказують значення обох параметрів, що характеризують точність. Нижче таблиця, що містить технічні дані щодо точності потоку для хроматографів усіх чотирьох виробників, прилади яких були представлені на тендері різними учасниками. З таблиці видно, що параметр "ACCURACY" у жодного виробника не має значення краще ніж 1%. Тому логічним є твердження, що замовник не міг скласти технічне завдання, базуючись на таких значення параметрах "ACCURACY", які не існують. Саме тому ми вказали значення цього параметру точності в своїй пропозиції. Він є реальним і цілком відповідає тендерним вимогам.

Рішення конфліктної комісії:

Інформація, яка викладена у скарзі, прийнята до уваги.
Додатком №2 до документації електронних торгів в технічних вимогах до хроматографу рідинного призначеного для визначення полі-циклічних ароматичних вуглеводнів у дизельному паливі с діапазоном температури від 150 до 400 °С за ДСТУ EN 12916:2006, передбачено: точність прокачування рухомої фази – не гірш ніж 0,5%.
Враховуючи, що жоден з Учасників не надав у складі пропозиції обладнання, яке відповідає технічній вимозі -  «точність прокачування рухомої фази «ACCURACY» – не гірш ніж 0,5%» Конфліктною комісією рекомендовано відмінити вказану процедуру закупівлі, та з метою створення конкурентного середовища при закупівлі  хроматографу, внести зміни до технічних вимог щодо «точності прокачування рухомої фази «ACCURACY».
Зі свого боку дякуємо за те, що  звернули нашу увагу на недоліки у роботі, та запрошуємо  Вас прийняти участь у закупівлях ПАТ «УГВ».