№ 3: ПАО "УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПО ПРОЕКТУВАННЮ НАФТОПЕРЕРОБНИХ І НАФТОХІМІЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ "УКРНАФТОХІМПРОЕКТ"

8 вер. 2016 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ПАО "УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ПО ПРОЕКТУВАННЮ НАФТОПЕРЕРОБНИХ І НАФТОХІМІЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ "УКРНАФТОХІМПРОЕКТ"
Назва процедури: Облаштування ГКР. Встановлення адсорбційних осушок газу на УКПГ. Роботи \"під ключ\"» (ПВР, БМР, поставка обладнання, ПНР) (2, 4 лоти)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: 04655, м.Київ, вул. Кудрявський узвіз, 5-Б
Контакти заявника: 04655, м.Київ, вул. Кудрявський узвіз, 5-Б
ПІБ підписанта скарги: Вимога в електронному вигляді на сайті prom.ua
Суть скарги, вимоги:

Згідно Протоколу відхилення пропозицій учасників електронних торгів №16П-065 від 06.09.2016р. повідомляємо, що ПАТ «УКРНАФТОХІМПРОЕКТ» було відхилено у зв’язку з відсутністю копій договорів за останні 3 роки, відсутність підтверджуючих документів по кваліфікації персоналу у субпідрядників, відсутність ліцензій та дозволів у субпідрядників та відсутності в приведених схемах запірної арматури. У зв’язку вищевказаним повідомляємо, що копії договорів за останні 3 роки знаходяться в наданій документації на сторінках 199 - 472, підтверджуючі документи по кваліфікації персоналу у субпідрядників та ліцензії з дозволами субпідрядників знаходяться в наданій документації на сторінках 2457 – 26660, запірна арматура приведена в схемах є достатньою та передбачена згідно технічних вимог даних лотів. Вважаємо відхилення ПАТ «УКРНАФТОХІМПРОЕКТ» несправедливим та просимо переглянути дане питання і надати обґрунтовану відповідь.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до пункту 4 Додатку №2 до документації процедури закупівлі Учасник повинен надати довідку за підписом керівника на бланку Учасника згідно Таблиці №2 «Відомості про досвід виконання аналогічних договорів» щодо виконання комплексу робіт: проектних, будівельно-монтажних, поставки технологічного обладнання та пусконалагоджувальних на об‘єктах нафтогазового комплексу з будівництва основного технологічного обладнання та комплексів. ПАТ «УКРНАФТОХІМПРОЕКТ» для підтвердження досвіду виконання аналогічних договорів надано чотири договори, предметом яких є реконструкція наявної автомобільної газонаповнювальної компресорної станції, проектні та пусконалагоджувальні роботи на об′єктах нафтогазового комплексу. При цьому договорів щодо комплексу робіт, зазначених у пункті 4 додатку 2 до документації процедури закупівлі, для підтвердження досвіду виконання аналогічних договорів ПАТ «УКРНАФТОХІМПРОЕКТ» не надано. Відповідно до пункту 8 Додатку №2 до документації процедури закупівлі Учасник повинен надати довідку за підписом керівника на бланку Учасника, згідно Таблиці №3 «Відомості про кадрові ресурси» та надати підтверджуючі документи. Також, щодо персоналу встановлені мінімальні вимоги: -            інженер з техніки безпеки та охорони праці, або головний інженер – 1 особа; -              інженер-проектувальник та\\або провідний інженер-проектувальник – не менше 4-х осіб за напрямками інженерно-будівельне проектування; -                виконроб – не менше 1 особи; -            електрозварювальник 5р– не менше 2-х осіб; -             слюсар-монтажник 5р – не менше 4-х осіб; -   стропальник – не менше 2-х осіб; -      слюсар-монтажник електроустаткування та КІПА- не менше 2-х осіб. ПАТ «УКРНАФТОХІМПРОЕКТ» не надано підтвердження, що у субпідрядника ДП «ГСІ-УКРНАФТОГАЗБУД» ВАТ «ГЛОБАЛ-ІНЖИНІРІНГ» є персонал з кваліфікацією слюсар-монтажник, слюсар-монтажник електроустаткування та КІПА. Частина наданих документів на сторінках 2277-2285 не придатна для ознайомлення. Відповідно до пункту 11 Додатку №2 до документації процедури закупівлі Учасник надає копію, завірену підписом та печаткою Учасника ліцензії, виданої уповноваженим державним органом, на провадження господарської діяльності з будівництва об′єктів IV і V категорії складності та/або клас наслідків СС3, копію дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки. Однак, ПАТ «УКРНАФТОХІМПРОЕКТ» не надало копії ліцензій субпідрядників ТДВ «Сєвєродонецький завод хімічного нестандартизованого обладнання», ДП «СІМЕНС УКРАЇНА» та копії дозволу на виконання робіт з підвищеної небезпеки субпідрядником ТОВ «ЕНЕРГОСЕРВІС ЛТД».