№ 253: Анонімний користувач (Дозорро)

18 вер. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Анонімний користувач (Дозорро)
Назва процедури: 17Т-524_Пакерне обладнання для закінчування свердловин
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: Dozorro
ПІБ підписанта скарги: Dozorro
Суть скарги, вимоги:

Враховуючи великий обсяг поставки пакерного обладнання для закінчування свердловин, шість місць їх поставки згідно додатку 2 до документації процедури закупівлі (4 місця в ГПУ"Полтавагазвидобування" та 2 місця в ГПУ "Шебелинкагазвидобування" ), факт того, що в світі виробляють багато пакерів аналогів, а також з метою залучення більшої кількості учасників, дана закупівля потребує розбиття на декілька лотів. Але всупереч логіці і здоровому глузду, ПАТ "Укргазвидобування" об'єднало потребу в пакерному обладнанні в один лот, що обмежує коло учасників і не дозволяє забезпечити максимальну конкуренцію з метою отримання максимально економічно вигідної цінової пропозиції, особливо враховуючи той факт, що очікувана вартість закупівлі завищена як мінімум у 2 рази.

Рішення конфліктної комісії:

Варто наголосити, що Замовник може самостійно  визначити окремі частини предмета закупівлі (лоти), на підставі об’єктивної потреби та необхідності, при формуванні документації допорогової закупівлі. Очікувана вартість визначається на підставі внутрішніх документів Товариства з урахуванням пропозицій учасників.

Конфліктною комісією не встановлено порушень під час формування документації процедури закупівлі вимогам внутрішніх документів Товариства. При цьому, до компетенції Конфліктної комісії не віднесено повноваження щодо визначення предмету закупівлі та поділу його на частини (лоти).