№ 236: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕПЛОЛЮКС УКРАЇНА"

7 вер. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТЕПЛОЛЮКС УКРАЇНА"
Назва процедури: 31730000-2 - Електротехнічне обладнання (Системи обігріву трубопроводів). Номер процедури закупівлі: 17Т-432
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 33635413
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: i.kutsevil@teplolux.ua
Контакти заявника: тел: +38 (044) 499-11-22; моб: +38 (063) 808-80-00; e-mail: i.kutsevil@teplolux.ua
ПІБ підписанта скарги: Куцевіл Ірина Ігорівна, директор
Суть скарги, вимоги:

Просимо прийняти наші доводи, що викладені в листі-оскарженні та переглянути прийняте рішення на нашу користь. З повагою, Ірина Куцевіл Директор ТОВ "Теплолюкс Украина" тел: +38 (044) 499-11-22 моб: +38 (063) 808-80-00 e-mail: i.kutsevil@teplolux.ua

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення учасників електронних торгів №17Т-432 від 05.09.2017 відхилено пропозицію ТОВ «Теплолюкс Україна» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №690 від 19.12.2016  у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі.

Пунктом 7 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлений критерій «МТР, що постачає Учасник, повинні відповідати вимогам «УГВ», обов'язковим законодавчим вимогам та вимогам нормативно-технічної документації (ГОСТ, ОСТ, ТУ, СТО або іншим нормативним документам країни-виробника, якщо це стосується даних матеріалів/обладнання)», для підтвердження цього критерію учаснику необхідно надати, документи, які підтверджують відповідність технічному регламенту обладнання та захисних систем, призначених для застосування в потенційно вибухонебезпечному середовищі, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України № 898 від 08.10.2008 (далі – Технічний регламент).

Відповідно до пункту 7 Технічного регламенту введення в обіг обладнання та захисних систем дозволяється лише за умови підтвердження їх відповідності вимогам цього Технічного регламенту згідно з передбаченими ним процедурами оцінки відповідності та за умови їх встановлення і технічного обслуговування згідно з документацією виробника.

Пунктом 34 Технічного регламенту встановлено, що процедури передбачені у пункті 31, застосовуються до ех-компонентів, які відповідно до вимог цього Технічного регламенту повинні мати відповідні сертифікати і вказівки виробника або його уповноваженого представника щодо їх характеристик і способів кріплення до обладнання або захисних систем. 

ТОВ «Теплолюкс Україна» не надано у складі пропозиції зазначених документів, зокрема не надано відповідних сертифікатів на коробки з’єднувальні УСК 12.Н, які запропоновані у складах cистем обігріву трубопроводів.

Також повідомляємо, що наданий до Конфліктної комісії разом із скаргою сертифікат відповідності UA.TR.047.C.0466-13 не може бути прийнятий, як доказ відповідності встановленим критеріям, , оскільки даний документ був відсутній у складі пакету документів, які надавалися під час кваліфікації учасника.

Крім того, згідно бази даних органу оцінки відповідності (http://www.tccexee.org/ru/registertr/) строк дії декларації відповідності минув 29.10.2016 року.

До компетенції Конфліктної комісії не входить збір документів для проведення кваліфікації учасників. Конфліктна комісія проводить оцінку правомірності прийнятого Тендерним комітетом рішення на підставі наданого пакету документів Учасником.

На підставі викладеного Ваша пропозиція відхилена, а скарга задоволенню не підлягає.

  • Оскарження.rar