№ 235: Товариство з додатковою відповідальністю "Первомайськдизельмаш"

5 вер. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з додатковою відповідальністю "Первомайськдизельмаш"
Назва процедури: Допорогові закупівлі 42120000-6 - Насоси та компресори (Запасні частини до двигуна 6ГЧН 25/34-2 ГПА П-0,5/4-46С в асортименті). Номер процедури закупівлі: 17Т-461
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 00210996
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: chii73@i.ua
Контакти заявника: Директор з виробництва та продажу Чабанов Ігор Іванович (050) 394-07-63
ПІБ підписанта скарги: Виконавчий директор Чебаненко А.А.
Суть скарги, вимоги:

По результатам аукціону найнижчу ціну було надано учасником торгів - ТОВ "Мотортєх", яке не має ніякого відношення як до виробництва, так і до постачання більшості деталей (крім тих, на які розповсюджувався аналог), які входять до предмету закупівель. ТДВ "Первомайськдизельмаш" є єдиним розробником та утримувачем технічної документації (креслень), які потрібні для виготовлення оригінальних деталей, та нікому не надавало повноважень на їх виготовлення. З ТОВ "Мотортєх" у нас немає ніяких договірних відносин, тому у нас є всі підстави вважати, що запропоновані ним деталі можуть бути не оригінальними та відповідно неналежної якості, що можуть спричинити в майбутньому виходи із строю двигуна.

Рішення конфліктної комісії:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів.

Враховуючи, що пропозиція ТОВ «Мотортєх», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, дану пропозицію відповідно до протоколу вибору переможця акцептовано.