№ 219: ТОВ "Акфілд"

22 серп. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Акфілд"
Назва процедури: 17Т-309_Керновідбірний пристрій
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 39462040
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Контакти заявника: м.Київ, вул. Глибочицька, 72, прим. 329
ПІБ підписанта скарги: Ю.О. Гайдаш
Суть скарги, вимоги:

Пропозиція відхилена, причини відхилення не зрозумілі.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення учасників допорогової закупівлі №17Т-309 від 13.07.2017 відхилено пропозицію ТОВ «АКФІЛД» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №690 від 19.12.2016  у зв‘язку із невідповідністю пропозиції вимогам документації процедури закупівлі.

Пунктом 6 додатку 1 документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник (Постачальник) є виробником МТР, що закуповуються ПАТ «УГВ», або компанією, уповноваженою виробником на здійснення поставок даних МТР, для цього учаснику необхідно надати відповідний уповноважуючий документ.  ТОВ «Акфілд»  відповідно до наданої пропозиції,  запропоновано товар виробництва Dongying Weima Petroleum Drilling Tools  Co., Ltd., однак уповноважуючий документ надано від Компанії Drilling Technology Reserarch Istitute of Sinopec Oilfield Service Shengli Corporation, відповідний документ від виробника відсутній.

Пунктом 7 додатку 1 документації допорогової закупівлі передбачено, що МТР, що постачає Учасник, повинні відповідати вимогам «УГВ», обов'язковим законодавчим вимогам та вимогам нормативно-технічної документації (ГОСТ, ОСТ, ТУ, СТО або іншим нормативним документам країни-виробника, якщо це стосується даних матеріалів/обладнання), для цього учасник надає завірену підписом та печаткою копію документа (інформлиста) на товар (предмет закупівлі), який містить інформацію про його призначення, технічні характеристики, перелік складу одного комплекту, що відповідає зазначеним в тендерній документації технічним вимогам, наявність конструктивних особливостей (наявність обладнання для безпечного розрізання керна та його утримання між секціями, безпечного перевідника для аварійного від’єднання). У складі пропозиції ТОВ «АКФІЛД» не надано зазначений документ.

  Додатком 2 документації допорогової закупівлі передбачено, що заводська гарантія на товар (предмет закупівлі) має складати не менше 18 місяців з дати поставки товару, вказану гарантію виробником не надано.

Також, додатком 2 документації допорогової закупівлі передбачено, що учаснику необхідно підготувати і надати в складі пакету документів програму навчання персоналу на виробничій базі Замовника. Вказана прогарам ТОВ «АКФІЛД» не надана.

На підставі викладеного пропозиція ТОВ «АКФІЛД»  відхилена, а скарга задоволенню не підлягає.

Разом з цим повідомляємо, що у разі наявності зауважень щодо вищезазначених причин відхилення пропозиції ТОВ «АКФІЛД», просимо надати їх до Конфліктної комісії для детального розгляду.

  • Скарга Акфілд.pdf