№ 19: Товариство з обмеженою відповідальністю "Айкюжн ІТ"

13 жовт. 2016 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю "Айкюжн ІТ"
Назва процедури: послуги щодо проектування та розроблення у сфері інформаційних технологій (впровадження бізнес систем Товариства)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: вул. В. Стуса, 35-37, м. Київ, 03142
Контакти заявника: вул. В. Стуса, 35-37, м. Київ, 03142
ПІБ підписанта скарги: Коробов В.М.
Суть скарги, вимоги:

скарга Контрагентів з питань їх дискваліфікації (внесення до Реєстру)

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу результатів передкваліфікаційного відбору,пропозицію ТОВ «Айкюжн ІТ» не допущено до 2-го етапу закупівель, оскільки вона не відповідає кваліфікаційним вимогам (не підтверджено досвід виконання аналогічних договорів ТОВ «Айкюжн ІТ» більше одного року впродовж останніх трьох років), які встановлені документацією процедури закупівлі (п. 20.8.5. Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №139 від 15.03.2016). Відповідно до ч. 1 ст. 109 Цивільного кодексу України, виділом є перехід за розподільчим балансом частини майна, прав та обов′язків юридичної особи до однієї або кількох створюваних нових юридичних осіб. Частиною 2 статті 4 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» встановлено, що у разі виділу юридичних осіб здійснюється державна реєстрація юридичних осіб, утворених у результаті виділу, та державна реєстрація змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі, про юридичну особу, з якої здійснено виділ, щодо юридичної особи - правонаступника. . Виділ вважається завершеним з дати державної реєстрації змін до відомостей, що містяться у Єдиному державному реєстрі, про юридичну особу, з якої здійснено виділ, щодо юридичної особи – правонаступника. Отже, в результаті виділу створюється окрема юридична особа. На підставі вищевикладеного, враховуючи, що ТОВ «Айкюжн ІТ» новостворена юридична особа, ПАТ «УГВ» не може враховувати досвід виконання аналогічних договорів ТОВ «Айкюжн», як досвід ТОВ «Айкюжн ІТ», у зв′язку із чим, пропозицію ТОВ «Айкюжн ІТ» було правомірно відхилено та, відповідно, Ваша скарга не підлягає задоволенню.