№ 168: Товариство з обмеженою відповідальністю "НД ПРОДАКШН"

12 лип. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: Товариство з обмеженою відповідальністю "НД ПРОДАКШН"
Назва процедури: УПГГК 17(Т)-093 38420000-5
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга:
ЄДРПОУ заявника: 36356514
Підстава для скарги: Скарга щодо відбору Контрагентів
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: agarkov_o@ukr.net
Контакти заявника: agarkov_o@ukr.net
ПІБ підписанта скарги: Пашкевич Л.П.
Суть скарги, вимоги:

скарга щодо процесу вибору Контрагентів

Рішення конфліктної комісії:

За результатами роботи власної мережі АЗС ПАТ «УГВ» має достатній досвід експлуатації рівнемірів, що базуються на принципах вимірювання як ультразвуковим, так і магнітострикційним методом. Під час експлуатації ультразвукових рівнемірів постійно спостерігаються розбіжності в показах при зміні температури (день/ніч) навколишнього середовища та технічні несправності (виходи з ладу, відсутність зв’язку з датчиками і т.п.). В той же час магнітострикційні рівнеміри показали себе як значно надійніші та точніші прилади виміру рівня.

Базуючись на даних фактах ПАТ «УГВ» для створення нових автоматичних систем вимірювання рівня для резервуарів на власних АЗС обрано обладнання, яке має використовувати саме магнітострикційний метод вимірювання. Дане рішення цілком відповідає політиці уніфікації обладнання, яку запроваджує ПАТ «УГВ» та жодним чином не обмежує конкуренцію, оскільки обладнання даного типу різних виробників в достатній мірі представлені на ринку.

Щодо рівнемірів УУС-01, виробництва ТОВ «НД ПРОДАКШН» повідомляємо, що згідно з висновками технічних спеціалістів філії УПГГК, магнітострикційні рівнеміри мають значно меншу абсолютну похибку при зміні рівня рідини ± 0,127 мм. (УУС має похибку ± 1 мм.). Крім того, розробка – рівнеміру УУС-01 на даний момент не пройшла оцінку відповідності засобу ви, що ставить під сумнів використання його даних для потреб комерційного обліку.

З урахуванням викладеного, Ваша скарга є безпідставною та задоволенню не підлягає.

  • -0025-17 Укргаздобыча (Закупка тех-093 38420000-5).pdf