№ 155: ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ"

14 черв. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "ТОРГІНДУСТРІЯ"
Назва процедури: 17Т-159 43136000-5 - Устаткування для внутрішньосвердловинних робіт (Ловильні інструменти) 3 лоти
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 36601240
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: torgind@gmail.com
Контакти заявника: torgind@gmail.com
ПІБ підписанта скарги: torgind@gmail.com
Суть скарги, вимоги:

У вкладці

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення учасників допорогової закупівлі №17Т-159 від 01.06.2017 відхилено пропозицію ТОВ «Торгіндустрія» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №690 від 19.12.2016  у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі.
У додатку 2 до документації допорогової закупівлі  у пункті «інші вимоги до товару» передбачено, що предмет закупівлі та всі складові (запчастини), з яких він виготовлений, повинні бути виготовленими в країні, що приєдналася до Угоди світової  організації торгівлі про державні закупівлі (Agreement on Government Procurement, GPA). ТОВ «Торгіндустрія» запропонувало продукцію виробництва Tianhe Oil Group Huifeng Petroleum Equipment Co. Ltd, Китай.
Враховуючи, що Китай не входить до країн, які приєдналися до Угоди світової  організації торгівлі про державні закупівлі, а зазначена Вами інформація у Додатку 2 не відповідає дійсності, Ваша пропозиція відхилена,  скарга є безпідставною та задоволенню не підлягає.
Одночасно інформуємо, що ПАТ «УГВ» вжило відповідних заходів щодо недопущення у майбутньому акцептування пропозицій, які не відповідають вимогам замовника.
 

  • -на УГВ 06 06 2017.pdf