№ 144: ТОВ "ТДС УКРСПЕЦТЕХНІКА"

14 черв. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "ТДС УКРСПЕЦТЕХНІКА"
Назва процедури: 17П-039 45259000-7 Ремонт і технічне обслуговування установок (Послуги з капітального ремонту двигунів Caterpillar 3406)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 37001696
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: e.gnatyshina.varta@yandex.ru
Контакти заявника: e.gnatyshina.varta@yandex.ru
ПІБ підписанта скарги: e.gnatyshina.varta@yandex.ru
Суть скарги, вимоги:

 

Доброго ранку. Нас дуже здивувала арифметика рахування досвіду виконання робіт, а саме:"досвід виконання аналогічних договорів по виконанню робіт відображено наступним чином: - ТОВ «Фірма «Спецгідромеханізація», дата укладання договору/завершення 18.10.2016 - 30.11.2016, сукупний досвід складає близько 1, 5 місяці; - ПП «Рембудсервіс», дата укладання договору/завершення 18.10.2016 дата завершення не зазначено, сукупний досвід на момент подачі пропозиції складає близько 4, 5 місяці; - ПСП «Зарічне», дата укладання договору/завершення 15.10.2015 - 24.11.2015, сукупний досвід складає близько 1, 5 місяці. Таким чином, сукупний досвід по вищевказаним договорам складає 7,5 місяців, що не відповідає вимогам пункту 1 розділу «технічні критерії кваліфікації» Додатку 1 документації допорогової закупівлі". При участі в інших закупівлях, де ТОВ "ТДС УКРСПЕЦТЕХНІКА" визнана переможцем, такий спосіб розрахунку досвіду робіт не використовувався. Тобто, щоб брати участь у закупівлі, підприємтсву необхідно мати 36 місяців неприривного стажу робіт лише з ремонту двигунів Caterpillar 3406? Але такі умови собі може дозволити лише офиційний дилер Caterpillar в Україні, яким є ТОВ "Цеппелін Україна" (учасник закупівлі)! Навіщо тоді в загалі процедура закупівель, яка проводиться з порушеннями ст.3,5,11 Закону України "Про публічні закупівлі" та не є конкурентною?

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктною комісією перевірено інформацію викладену у скарзі, порушень під час закупівлі не виявлено, вказана процедура проведена у відповідності до Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «Укргазвидобування», затвердженого наказом ПАТ «Укргазвидобування» від 19.12.2016 р. № 690.
Нагадуємо Вам, що ПАТ «УГВ» не є замовником у розумінні Закону України «Про публічні закупівлі» № 922-VII від 25.12.2015.
Звертаємо увагу,  що у разі виявлення кваліфікаційних критеріїв, які обмежують Вашу участь у закупівлі, пропонуємо у відповідності до пункту 6 розділу II. «Вимоги до кваліфікації Учасника та спосіб їх підтвердження» документації допорогових закупівель направляти відповідні звернення, у разі відсутності відповідної реакції направляти скарги до Конфліктної комісії.
Зі свого боку дякуємо за участь у закупівлі та те, що звертаєте нашу увагу на проблемні питання, запрошуємо  Вас прийняти участь у інших закупівлях ПАТ «УГВ».