№ 12: ТОВ "ТрансЛінк Консалтинг"

22 вер. 2016 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "ТрансЛінк Консалтинг"
Назва процедури: 62.01.1 послуги щодо проектування та розробляння у сфері інформаційних технологій
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: м.Київ, вул. Артема, 21, оф. 406
Контакти заявника: м.Київ, вул. Артема, 21, оф. 406
ПІБ підписанта скарги: Горбатих Р.І.
Суть скарги, вимоги:

Пункт 7.1 "Технічних вимог" Додатку №3 регламентує наявність екпертного висновку. Але не зобов"язує попередньо надати його у складі документів Кваліфікаційної пропозиції. Надання Експертного висновку на початковому етапі не є доцільним, оскільки предметом закупівлі "Документації процедури запиту пропозицій у два етапи" шифр закупівлі 16П-070 62.01.1 "Послуги щодо проектування та розробляння у сфері інформаційних технологій (Впровадження бізнес систем Товариства) згідно "Технічних вимог" Додатку №3 та "Календарного плану надання Послуг" Додаток №2 до Договору де у п.2 Календарного плану прямо передбачено обстеження бізнес-процесів, створення бізнес-моделі "to be", проектування та впровадження. Тобто заплановані та визначені напрямки внесення змін (адаптація. налаштування та ін.) у запропонованому кожним Учасником комп"ютерну програму, що потягне за собою необхідність отримання оновленого Експертного висновку саме на замінену програму, яка буде створена в реалізації Предмету закупівлі.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до пункту 2 документації процедури запиту пропозиції у два етапи кваліфікаційна пропозиція містить: технічні вимоги і якісні характеристики (додаток 3 документації), підписані уповноваженою особою та засвідчені печаткою Учасника. Пунктом 7.1. додатку 3 документації процедури запиту пропозиції у два етапи встановлено вимогу до захисту інформації, зокрема: наявність експертного висновку, який підтверджує відповідність вимогам нормативних документів технічного захисту інформації в Україні профілю Г-2. ТОВ «ТрансЛінк Консалтинг» надало експертний висновок, який підтверджує відповідність вимогам нормативних документів технічного захисту інформації в Україні профілю Г-2 виданий на систему «ДОК ПРОФ 2.0» версії 2.1.5.5., хоча в кваліфікаційній пропозиції ТОВ «ТрансЛінк Консалтинг» запропонувало систему «ДОК ПРОФ 3». На підставі вищевикладеного, враховуючи, що експертний висновок на систему «ДОК ПРОФ 3» відсутній, пропозицію ТОВ «ТрансЛінк Консалтинг» відхилено.