№ 119: ТОВ "Інкос Лайн"

14 черв. 2017 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ТОВ "Інкос Лайн"
Назва процедури: UA-2016-12-29-001634-b 25.73.3-Інструменти ручні, інші (інструмент ручний в асортименті)
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника: 39459829
Підстава для скарги: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: webcombats@gmail.com
Контакти заявника: webcombats@gmail.com
ПІБ підписанта скарги: webcombats@gmail.com
Суть скарги, вимоги:

Шановні замовники. Ми звертаємось до Вас, т.я. хочемо знайти певний компроміс. Внаслідок процедури торгів, комітет виявив, що партнерський лист, наданий ТОВ "Інкос Лайн" від ТОВ «Промислова Компанія «Промінструмент» містить недостовірну інформацію, щодо дилерських повноважень "Промінструмент". Ми поважаємо Ваші стандарти роботи та цінуємо Вашу принципову позицію. Тим не менше, хочемо повідомити, що для нас ця інформація була також несподіваною. За час нашої співпраці з "Промінструмент" у нас не було до них жодних зауважень, тому інформація, щодо їх дилерських повноважень, не викликала ніяких сумнівів. Ми розуміємо, що на нас, як на участнику публічних закупівель, лежить відповідальність, щодо надання достовірної інформації. Констатуємо, що ми виявились заручниками дій третіх осіб. ТОВ «Промислова Компанія «Промінструмент» мало дилерські повноваження від ООО «КЗСМИ», але строк їх дії закінчився. Незважаючи на цю прикру обставину, компанія ТОВ "Інкос Лайн" за всю історію своєї діяльності ЖОДНОГО разу не відмовилась від виконання договору, навіть збиткового, що має бути підписаний внаслідок перемоги на Prozorro. При мінімум 10 щомісячних виграних тендерах, та об'ємом закупівель 2млн+ гривень щомісячно. Абсолютно всі договора нами виконані! Ми поставляємо інструмент та обладнання навіть в зону АТО (Авдіївська міська рада) на умовах відтермінування платежу на десятки тисяч гривень. Наші лідируючі позиції на ринку поставок інструмента та обладнання ми здобули саме за рахунок віддачі, клієнтоорієнтованості, та найбільш лояльної цінової політики. Ми ні в якому разі, не осуджуємо, не заперечуємо Ваше рішення по вишезазначеній процедурі закупівлі. Але, сам факт внесення нас до реєстру недобросовістних контрагентів, через дії третіх осіб, не дає нам змоги показати себе в дії. На даний момент, ми виграли ще одну публічну закупівлю, на філію Газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування», надали в строк всі необхідні документи. Готові укласти та виконати договір. Але сьогодні, під час обговорення з працівниками філії наступних комерційних пропозицій, нам було наголошено, що перебування нашої компанії в "чорному" реєстрі, може спричинити неприємності в співпраці, і навіть може призвести до нашої дискваліфікації. Просимо Вас розглянути Ваше рішення по внесенню ТОВ "Інкос Лайн" до реєстру недобросовістних контрагентів, та піти нам на зустріч. Ми готові діями довести наш професіоналізм, повну віддачу та порядність. Просимо дати нам цю можливість.

Рішення конфліктної комісії:

Конфліктною комісією перевірено підстави включення ТОВ «Інкос Лайн» до реєстру недобросовісних учасників. Порушень з боку працівників ПАТ «УГВ» при прийнятті даного рішення не встановлено, відповідно ТОВ «Інкос Лайн»  включено до реєстру недобросовісних учасників з дотриманням встановленого порядку.
В той же час, повідомляємо, що до компетенції Конфліктної комісії не відноситься прийняття рішень щодо доцільності чи недоцільності застосування до ТОВ «Інкос Лайн»  механізму включення до реєстру недобросовісних учасників.