№ 11: ПП Дніпропетровський завод спецінструмента калібрів "Технопрогрес"

21 вер. 2016 Відхилено
Повне найменування юридичної особи заявника скарги: ПП Дніпропетровський завод спецінструмента калібрів "Технопрогрес"
Назва процедури: 26.51.6-Інструменти та прилади вимірювальні, контрольні та випробувальні, інші (Лот №1-калібри в асортименті).
Найменування філії, щодо дій якої спрямовується скарга: АТ "Укргазвидобування"
ЄДРПОУ заявника:
Підстава для скарги: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Чи завантажено скаргу на Prozorro? Ні
Причини не звантаження скарги на Prozorro
Пошта заявника: Україна, м. Дніпро, проспект Олександра Поля, буд. 96-б, кв.18
Контакти заявника: Україна, м. Дніпро, проспект Олександра Поля, буд. 96-б, кв.18
ПІБ підписанта скарги: Вайнер Ілля Львович
Суть скарги, вимоги:

Провести технічний аудит у переможця. Перевірити технічну документацію переможця.Відмінити та поновити електронні торги.

Рішення конфліктної комісії:

Відповідно до протоколу відхилення учасників електронних торгів №16Т-542 від 04.10.2016 пропозицію ПП «Українська сервісна бурова компанія-1» відхилено на підставі абзацу 3 пункту 4.10 Порядку у зв‘язку із невідповідністю пропозиції технічним вимогам до предмета закупівлі та вимогам до кваліфікації учасників. Відповідно до абзацу 1 пункту 4.10 Порядку визначено, що відповідальний підрозділ у строк, що становить не більше двадцяти одного робочого дня з моменту закінчення електронного реверсивного аукціону, здійснює аналіз визначеної системою пропозиції з найнижчою ціною на предмет відповідності Учасника, що її подав встановленим кваліфікаційним вимогам та аналіз запропонованого товару чи послуги на відповідність технічним вимогам. У разі відповідності пропозиції Учасника вимогам, що зазначені у оголошенні про проведення закупівлі та документації електронних торгів, такий Учасник визнається переможцем. Пропозиції інших Учасників у такому випадку не розглядаються. ПАТ «УГВ» в даний час розглядає пропозицію ТОВ «ЗОВНІШТОРГ-МІКРОН» (3 702 500 грн.), остаточне рішення по торгам ще не прийнято. Враховуючи, що цінова пропозиція ПП «Дніпропетровський завод спецінструмента калібрів «Технопрогрес» складала 4 286 400 грн., тобто більша ніж у ТОВ «ЗОВНІШТОРГ-МІКРОН» (3 702 500 грн.), Ваша пропозиція не розглядалась.