№ 899: ТОВ "Епіцентр К"

Nov 15, 2018 Задоволено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Епіцентр К"
Procedure title: УБГ18Т-223_Інверторні зварювальні апарати 42660000-0 Інструменти для паяння м’яким і твердим припоєм та для зварювання, машини та устаткування для поверхневої термообробки і гарячого напилювання (Інверторні зварювальні обладнання)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 32490244
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: h2.yurist@epicentrk.com
Contacts applicant: +380503610602
Name of signatory complaints: Ратушний А.Г.
The essence of the complaint, the requirements:

Відсутні документи про якість запропонованного товару. ПАТ "Укргазвидобування" в особі філії "Укрбургаз" було проведено процедуру відкритих торгів на закупівлю товару за ДК 42660000-0, інструменти для паяння м’яким і твердим припоєм та для зварювання, машини та устаткування для поверхневої термообробки і гарячого напилювання, (Інверторні зварювальні апарати), лот №3024784, ( UA-2018-10-12-001331-b). Відповідно до протоколу засідання тендерного комітету Бурове управління "Укрбургаз" № УБГ18Т-223 від 13.11.2018 року було оголошено переможцем ТОВ "ПАРТНЕР-ГРУПП ЛТД". Ознайомившись з тендерною пропозицією переможця просимо звернути увагу на те, що ТОВ "ПАРТНЕР-ГРУПП ЛТД" надав Декларацію про відповідність на зварювальні апарати моделей Limex IZ-MMA 275 rdk і Limex Expert IZ-MMA 325 rdk, але у тендерній пропозиції пропонується зварювальний апарат Limex IZ-MMA 305 rdk, то б то у ТОВ “ПАРТНЕР-ГРУПП ЛТД" відсутні документи передбачені для низьковольтного електричного обладнання, що дозволяє його експлуатацію на ринку України, а саме відсутні Декларації про відповідність продукції Технічним регламентам, Постанова КМУ № 1067 "Про затвердження Технічного регламенту низьковольтного електричного обладнання" і Постанова КМУ № 1077 "Про затвердження Технічного регламенту з електромагнітної сумісності обладнання" Дії Замовника щодо нехтування безпекою працівників, які будуть використовувати цю продукцію прямо суперечать одному з основних принципів здійснення публічних закупівель – об’єктивної та неупередженої оцінки пропозицій, а також дискредитую систему електронних закупівель в цілому. Виходячи з вищевикладеного, ПРОШУ: 1. Зобов’язати Замовника скасувати рішення щодо визначення переможцем учасника ТОВ «ПАРТНЕР-ГРУПП ЛТД". 2. Розглянути це звернення та надати відповідь у встановлені законом строки.

The decision of the conflict commission:

Конфліктна комісія дослідила питання визначення переможцем процедури ТОВ «Партнер-Групп ЛТД».

Проаналізувавши всі обставини конфліктна комісія дійшла до висновку щодо невідповідності пропозиції ТОВ «Партнер-Групп ЛТД» вимогам замовника в частині надання недійсної декларації відповідності продукції.

Враховуючи вищесказане Конфліктна комісія звернулась до Тендерного комітету філії щодо скасування рішення про визначення переможця за даною процедурою закупівлі.

Підсумовуючи скарга задоволена.