№ 482: ТОВ "Мастер Преміум газ"

Nov 6, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Мастер Преміум газ"
Procedure title: 17Т-514_Бульдозер
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 40832472
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: м.Київ. вул. Пирогова, 2/37
Name of signatory complaints: Байденко Д.Ю.
The essence of the complaint, the requirements:

Скарга ТОВ "Торгова компанія "Спецзапчасть" подана з метою спроби вплину ти на рішення ТК. Скаржник вказує, що пропозиція ТОВ "Мастер Преміум газ" за технічними характеристиками не відповідає вимогам предмету закупівлі. Визначена трансмісія - механічна або гідростатична. Механічна трансмісія на ринку спецтехніки є старою (майже не використовується) та найдешевша, гідростатична нова та найдорожча, при цьому між механічною і гідростатичною трансмісією і по вартості і по розвитку знаходиться саме поліпшена механічна трансмісії за допомогою гідравліки (гідромеханчна) і 80-90% всіє техніки даного касу у світі працює саме на такій трансмісії. Робота бульдозера при порівнянні механічної і гідромеханічної зростає ККД на 10-25% при однакових витрат пального.

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу відхилення пропозиції учасників допорогової закупівлі №17Т-514 від 26.10.2017 відхилено пропозицію ТОВ «МАСТЕР ПРЕМІУМ ГАЗ» на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №497 від 01.08.2017  у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі.

Пунктом 8 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлений критерій «Наявність в Учасника досвіду постачання аналогічних МТР не менше 1 року* при обов’язковій умові державної реєстрації Постачальника не менше року на момент проведення аукціону, у разі застосування допорогової закупівлі, або на момент розкриття пропозицій, у разі застосування процедури редукціону», для підтвердження цього критерію учаснику необхідно надати підписаний документ, де описується досвід постачання МТР за останній рік, надаються відгуки (не менше одного) від Замовників/кінцевого споживача за останній рік. ТОВ «МАСТЕР ПРЕМІУМ ГАЗ» не підтверджено досвід виконання аналогічних договорів.

Додатком 2 документації допорогової закупівлі передбачено, що бульдозер повинен мати механічну або гідростатичну трансмісію. ТОВ «МАСТЕР ПРЕМІУМ ГАЗ» запропонувало гідромеханічну трансмісію, що не відповідає технічним вимогам.

  • Скарга Мастер преміум друга.pdf