№ 105: ТОВ "ВОГ АЕРО ДЖЕТ"

Jun 14, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ВОГ АЕРО ДЖЕТ"
Procedure title: 17Т-073 09211000-1 - Мастильні оливи та мастильні матеріали (Олива моторна всесезонна для використання в двохкаскадних газомотокомпресорах (AJAX) Shell Mys
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 38092255
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
The essence of the complaint, the requirements:

Учасник ТОВ "Автомотів" надав копію листа-підтвердження про використання запропонованої оливи від заводу виробника газокомпресорного агрегату Ajax з подальшим наданням оригіналу та лист від румунського представництва компанії Cameron, в якою мовою оригіналу зазначено, що проаналізовано специфікацію та технічні характеристики оливи на відповідність вимог виробника, на основі цього видано лист про незаперечення використання цієї оливи. Тобто ніяких експлуатаційних випробувань не проводилось і дана олива не використовувалась, як вимагає документація. В перекладі зазначено словосполучення в процесі експлуатації, в оригіналі даного словосполучення не має, цього не зазначено в ідентичному листі іншого учасника ТОВ "Ойл Груп ЛТД". Лист датований 2010 роком. Станом на 2010 компанія Cameron не входила в корпорацію General Eletric (увійшла у 2014). Лист видано не заводом-виробником а представництвом Cameron в Румунії для румунської газовидобувної компанії. Інший учасник ТОВ "Ойл Груп ЛТД" надав аналогічний лист, як і ТОВ "МГ Автомотів".

The decision of the conflict commission:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів, у тому числі копію листа-підтвердження про використання запропонованої оливи від заводу виробника газокомпресорного агрегату Ajax моделей DPC 2800 LE компанії GE Oil & Gas з подальшим наданням оригіналу. Враховуючи, що пропозиція ТОВ «МГ Автомотів», надана в оригіналі у паперовому вигляді, відповідає встановленим критеріям кваліфікації, у тому числі надано і копію вищевказаного листа з коректним перекладом,  пропозицію ТОВ «МГ Автомотів» відповідно до протоколу вибору переможця акцептовано.