№ 955: ТОВ "Епіцентр К"

Dec 13, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Епіцентр К"
Procedure title: 23 УБГ18Т-269 Алюмінієві драбини 44420000-0 Будівельні товари
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 32490244
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? Yes
Mail applicant: h2.yurist@epicentrk.com
Contacts applicant: +380503610602
Name of signatory complaints: Вазонов Ю.С.
The essence of the complaint, the requirements:

Вважаємо, що тендерна пропозиція Товариства з обмеженою відповідальністю “Стремянка” (надалі — Учасник) не відповідає умовам Тендерної документації по державній закупівлі № 3223866 (UA-2018-11-27-003335-с) з наступних підстав: По-перше, відповідно до ч. 3 Додатку № 1 Тендерної документації учасник повинен був надати перелік відомостей про суперечки та претензії в результаті постачання МТР, виконання робіт в структурних підрозділах АТ "Укргазвидобування", підписаний уповноваженим керівником (лист учасника в довільній формі). Відповідно до ч. 4 Додатку № 1 Тендерної документації учасник повинен був надати лист за підписом керівника на бланку Учасника щодо гарантії надання Замовнику можливості проведення технічного аудиту Учасника та субпідрядників (за наявності), або Учасника та виробника (якщо Учасник є не виробником, а офіційним дилером) дійсну на весь період акредитації (12 місяців) Відповідно до ч. 5 Додатку № 1 Тендерної документації учасник повинен був надати завірені копії річної фінансової звітності Кандидата за попередні два роки та проміжна фін. звітність за кожен звітний квартал поточного року (Баланс, Звіт про фінансові результати, Звіт про рух грошових коштів). Детально ознайомившись з тендерною пропозицією Учасника, вбачається, що останнім в порушення вимог ч. 3, 4, 5 Додатку № 1 Тендерної документації не було надано вищезазначені документи, що у подальшому може призвести до дискваліфікації Учасника у зв'язку з недотриманням вимог Тендерної документації. По-друге, відповідно до технічних вимог Додатку № 2 Тендерної документації Замовником визначено необхідні технічні вимоги, а саме довжина розкладеної драбини повинна бути не менше шести метрів. Якщо звернутись до наданого Додатку № 2 тендерної пропозиції Учасника, вбачається, що останнім було зазначено такі ж показники, як і було потрібно Замовнику. Однак, якщо детально ознайомитись з наданим паспортом у тендерні пропозиції на драбину трьохсекційну Virastar DW 3 Profi, то в основних технічних даних зазначено, що загальна довжина драбини складає 5,05 м. Таким чином, в даному випадку є розбіжності в технічних даних на драбину трьохсекційну Virastar DW 3 Profi у наданій тендерній пропозиції Учасника. Вважаємо, що даний факт можна розцінювати як невідповідність заявленим технічним характеристикам, що може у подальшому призвести до дискваліфікації. Отже, вважаємо за доцільне, звернути Вашу увагу, що тендерна пропозиція ТОВ “Стремянка” не відповідає умовам Тендерної документації по державній закупівлі № 3223866 (UA-2018-11-27-003335-с), з наведених вище обставин.

The decision of the conflict commission:

АТ «Укргазвидобування» (далі по тексту – АТ «УГВ») отримано та розглянуто скаргу щодо закупівлі УБГ18Т-269 Алюмінієві драбини.

Конфліктна комісія дослідила питання кваліфікації ТОВ «Стремянка». Враховуючи факт відхилення пропозиції ТОВ «Стремянка» та проаналізувавши всі обставини, конфліктна комісія дійшла до висновку про відсутність порушень з боку Тендерного комітету.

Підсумовуючи скарга відхилена.