№ 943: ТОВ "Українська Незалежна Геологічна Група"

Dec 10, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Українська Незалежна Геологічна Група"
Procedure title: УГПГФ 19Т-014 Противикидне геофізичне обладнання в асортименті (Комплектуючі та запасні частини до противикидного геофізичного обладнання)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 40165767
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: u.i.geogroup@gmail.com
Contacts applicant: (044) 359-08-84, +38(063)915-13-47
Name of signatory complaints: Директор ТОВ "УНГГ" Ткаленко Р.В.
The essence of the complaint, the requirements:

ТОВ «УНГГ» звертається до Вас з проханням відхилити пропозиції ТОВ «Енерго Буд Груп» та ПП «Промінстал», як такі, що не відповідають технічним вимогам Замовника АТ «Укргазвидобування» філія ГУ «Укргазпромгеофізика», а саме не відповідність надання пропозіції згідно Додатку 2 "ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ І ЯКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА ОСНОВНІ УМОВИ, ЯКІ БУДУТЬ ВКЛЮЧЕНІ ДО ДОГОВОРУ ПРО ЗАКУПІВЛЮ". Тобто вище вказані компанії надають тендерну пропозиції на позицію "Пристрій для утримання та герметизації кабелю L-9701016508 (NOV ELMAR)" без вставок під кабель 5,69мм (7/32"), 6,35мм (1/4"), 8,6мм (5/16"), що у свою чергу стало причиною до зменшення вартості їх тендерних пропозиції.

The decision of the conflict commission:

На даний час закупівля знаходиться на стадії кваліфікації, рішення щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників Тендерним комітетом  філії прийнято ще не було.

Враховуючи те, що Ваша компанія в матеріалах скарги не оскаржує дії чи бездіяльність Тендерного комітету щодо даної процедури закупівлі, рішення Конфліктної комісії по зверненню не може бути прийнято. У зв’язку  із цим скарга передана на розгляд Тендерного комітету філії з рекомендацією врахувати викладені в скарзі матеріали під час прийняття рішень.

У разі незгоди з рішенням Тендерного комітету філії щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників, Ви можете повторно звернутися до Конфліктної комісії зі скаргою саме на прийняті тендерним комітетом рішення щодо кваліфікації учасників.

  • Претензія.pdf