№ 92: ТОВ "Вертекс Україна"

Jun 14, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Вертекс Україна"
Procedure title: 16Т-684 26.51.2 - Прилади радіолокаційні та радіонавігаційні (трасошукач RD8100 PDL (Tx-10, А-рамка) або аналог
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 34763946
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
The essence of the complaint, the requirements:

Відповідно до п.1 п.п.3 Розділу ІІ Документації електронних торгів у складі пропозиції, яку потрібно надавати учасникам торгів передбачено надання уповноважуючого документу від виробника МТР або його офіційного представника або дилерські повноваження. Такий документ, відповідно до умов документації, мав бути завантажений на портал Prozorro, але виходячи із завантаженої документації, у складі пропозиції ТОВ "Пергам-Україна Інжинірінг", який визначений переможцем торгів, такий документ відсутній. Вказане порушення є найбільш вагомим ніж порушення на підставі якого відхилено пропозицію ТОВ "Вертекс Україна".

The decision of the conflict commission:

Ваша пропозиція була відхилена на підставі фактів, що викладені у листі ПАТ «УГВ» №1/9-1/9-1313 від 14.02.2017.
Повідомляємо, що документацією електронних торгів не передбачена дискваліфікація Учасників, які не завантажили документи передбачені пунктом 1 розділу ІІ.
Разом з цим, Конфліктною комісією прийнято до уваги інформацію викладену у скарзі у зв’язку із чим надано рекомендацію відповідальному підрозділу передбачити, у подальшій роботі, дискваліфікацію Учасника, у разі не завантаження до початку аукціону документів, передбачених пунктом 1 розділу ІІ.