№ 908: Товариство з обмеженою відповідальністю "ЦЗЕНЕН УКРАЇНА НАФТОМАШ"

Nov 21, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Товариство з обмеженою відповідальністю "ЦЗЕНЕН УКРАЇНА НАФТОМАШ"
Procedure title: 18Т-716_Кульові крани 2", Дросильні крани 2", труби-2" високого тиску в асортименті
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 40402037
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Zhovkovskyi@gmai.com
Contacts applicant: +380994745468
Name of signatory complaints: Жовковський Василь Миколайович
The essence of the complaint, the requirements:

16.11.2018 року через електронну площадку Прозоро проводилась закупівля № 18Т-716, 43130000-3 – Бурове обладнання (Кульові крани 2", Дросильні крани 2", труби-2" високого тиску в асортименті) У вище вказаній закупівлі приймали участь такі товариства як, ТОВ «МІК», ТОВ «ЦЗЕНЕН УУКРАЇНА НАФТОМАШ», ТОВ «УКРГРАНДПОЛ», ТОВ «ЕНЕРГОТЕХ-СЕРВІС», ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ», KATT GmbH. Найнижчу ціну по даній закупівлі запропонувало товариство з обмеженою відповідальністю «МІК» 16 858 999,20 гривень з ПДВ. Ознайомившись з документами які надало ТОВ «МІК» для участі у процедурі закупівлі та проходження кваліфікації було виявлено наступне. Відсутні сертифікати API 6A які підтверджують якість заявленої продукції я к то передбачено додатком 2, пунктом «інші вимоги до товару». Сертифікат ISO 9001 наданий виробником товару, що не відповідає предмету закупівлі. Оскільки завод виробник відповідно до сертифікату ISO 9001 виготовляє гумові шланги, укріплені сталевим дротом та вузли гумових шлангів, гумові гідравлічні шланги укріплені сталевою обвиткою і вузли гумових шлангів, гідравлічні шланги для бурового обладнання, виробництво і обслуговування гнучких комбінованих труб. Тобто компанія ХЕБЕЙ БАОШІ СПЕШАЛ ФЛЕКСІБЛ КОЛЛІОДІЗЕШЕН КО.ЛТД не є виробником обладнання, що є предметом закупівлі. Згідно офіційного сайту ХЕБЕЙ БАОШІ СПЕШАЛ ФЛЕКСІБЛ КОЛЛІОДІЗЕШЕН КО.ЛТД вказана компанія не виготовляє продукцію що є предметом закупівлі оскільки не має для того виробничих потужностей. Як видно з листів опису обладнання та так скажімо паспортів, надані від сторонньої компанії не від тої, що надала дилерський лист ТОВ «МІК». Дилерський лист не підписано жодною особою, а печатка знаходиться в горі, що суперечить принципам діловодства та складання документів, це не враховуючи те, що назва товариства вказана російською мовою, а частковий перелік обладнання українською. Статутом ТОВ «МІК» не передбачено такого виду діяльності в сфері торгівлі як «Оптова та роздрібна торгівля машинами й устаткуванням для добувної промисловості та будівництва» Основними видами діяльності ТОВ «МІК» є виробництво робочого одягу, а не постачання обладнання та устаткування для добувної промисловості. Також товариство з обмеженою відповідальністю «МІК» розмістило документи не за принципом «один файл один документ», що суперечить п.2 Документації (Порядок подання пропозиції Учасника та вимоги до оформлення).

The decision of the conflict commission:

На даний час закупівля знаходиться на стадії кваліфікації, рішення щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників Тендерним комітетом  Товариства прийнято ще не було.

Враховуючи те, що Ваша компанія в матеріалах скарги не оскаржує дії чи бездіяльність Тендерного комітету щодо даної процедури закупівлі, рішення Конфліктної комісії по зверненню не може бути прийнято. У зв’язку  із цим скарга передана на розгляд Тендерного комітету Товариства з рекомендацією врахувати викладені в скарзі матеріали під час прийняття рішень.

У разі незгоди з рішенням Тендерного комітету Товариства щодо визнання переможцем чи дискваліфікації учасників, Ви можете повторно звернутися до Конфліктної комісії зі скаргою саме на прийняті тендерним комітетом рішення щодо кваліфікації учасників.

  • Лист.pdf