№ 9: ПАТ "Дніпрополімермаш"

Sep 20, 2016 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ПАТ "Дніпрополімермаш"
Procedure title: Ремонтування та технічне обслуговування металевих виробів (Послуги з реставрації втулок бурових насосів) (2 лоти)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: м.Дніпропетровськ, вул.Героїв Сталінграду, 147
Contacts applicant: м.Дніпропетровськ, вул.Героїв Сталінграду, 147
Name of signatory complaints: Мацюця Сергій Федорович
The essence of the complaint, the requirements:

скарга Контрагентів з питань їх дискваліфікації (внесення до Реєстру)

The decision of the conflict commission:

ПАТ «Укргазвидобування» (далі по тексту – ПАТ «УГВ») отримано та розглянуто Вашу скаргу №01-1414 від 20.09.2016 щодо закупівлі 16П-086 33.11.1 ремонтування та технічне обслуговування металевих виробів (послуги з реставрації втулок бурових насосів). Відповідно до протоколу відхилення пропозицій учасників електронних торгів №16П-086 від 22.09.2016 пропозицію ПАТ «Дніпрополімермаш» відхилено на підставі абзацу 3 пункту 4.10. Порядку придбання товарів та послуг шляхом проведення електронних закупівель ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №456 від 18.12.2015 у зв‘язку із невідповідністю вимогам до кваліфікації Учасника. Абзацом 2 пунктом 1 розділу II документації електронних торгів визначено, що по закінченню етапу аукціону, на етапі кваліфікації Учасник з найнижчою запропонованою ціною повинен протягом 5 робочих днів надати пакет оригіналів документів Замовнику особисто або через уповноваженого представника, або кур’єром - «особисто в руки» (у запечатаному конверті, прошитий, пронумерований з зазначенням кількості скріплених аркушів на звороті останнього аркушу та скріплений підписом та печаткою Учасника). У разі не надання повного пакету документів у зазначений термін, Замовник має право дискваліфікувати Учасника. П‘ятий робочий день до якого Учаснику - ПАТ «Дніпрополімермаш» необхідно надати документацію завершився 15.09.2016. Враховуючи, що у зазначений термін документи через уповноваженого представника або кур’єром - «особисто в руки» не надані, пропозицію ПАТ «Дніпрополімермаш» відхилено, а тому, відповідно, підстав для задоволення Вашої скарги не має.