№ 819: ТОВ "ЄВІР"

Sep 29, 2018 Задоволено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ЄВІР"
Procedure title: 18Т-625_Клапана зворотні для обсадних колон в асортименті
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 38508653
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: evirtech@gmail.com
Contacts applicant: 0997638938
Name of signatory complaints: Левченко Є.Г, директор
The essence of the complaint, the requirements:

У наданих ТОВ “ВОТ ІНТЕРНЕШНЛ ЮКРЕЙН” відгуках від ООО “Национальная сервисная компания” (Росія) і ООО “Пакер Сервис” (Росія) зазначено про досвід співпраці з цими компаніями протягом 2016-2018 років. Але згідно фінансової звітності наданої ТОВ “ВОТ ІНТЕРНЕШНЛ ЮКРЕЙН”, у даного учасника взагалі не було ніякої фінансово-господарської діяльності у 2016 році, отже і ніякої співпраці з даними російськими компаніями у 2016 році. Таким чином, шляхом надання неправдивої інформації ТОВ “ВОТ ІНТЕРНЕШНЛ ЮКРЕЙН” ввів АТ “Укргазвидобування” в оману. Фінансова звітність за 2017-2018 рр. показує, що на балансі у ТОВ “ВОТ ІНТЕРНЕШНЛ ЮКРЕЙН” знаходиться близько 3500-4200 грн. То ж про яку поставку обладнання для кріплення свердловин обсадними колонами вказаного у наданих ТОВ “ВОТ ІНТЕРНЕШНЛ ЮКРЕЙН” відгуках може йти мова, якщо на ці гроші можна поставити лише упаковку від нього. Також звертаємо вашу увагу, що в пп.1 п.7 Технічних критеріїв кваліфікації документації процедури закупівлі № 18Т-625 вимагалось надання завіреної підписом та за наявності печаткою учасника процедури закупівлі копії паспорту на кожен товар (предмет закупівлі) з вказанням інформації про його технічні характеристики. Всупереч даній вимозі учасником ТОВ "ВОТ ІНТЕРНЕШНЛ ЮКРЕЙН" було надано технічні бюлетні, завантажені у файлі "15 Тех бюлетні.pdf" (та не завірені печаткою виробника), а не копії паспортів виробника та, незрозуміло чому, при такій невідповідності його було актептовано. На підставі вищевикладеного вимагаємо: 1) відмінити акцепт; 2) дискваліфікувати учасника ТОВ "ВОТ ІНТЕРНЕШНЛ ЮКРЕЙН" у зв'язку з наданням неправдивої інформації у відгуках та невідповідністю наданих документів вимогам документації процедури закупівлі; 3) перейти до розгляду пропозиції наступного учасника.

The decision of the conflict commission:

Конфліктною комісією були ретельно вивчені матеріали викладені у вашій скарзі, та дійшли до висновку щодо невідповідності пропозиції «ВОТ Інтернешнл Юкрейн» вимогам ДПЗ в частині надання фінансової звітності.

Підсумовуючи вищезазначене ваша скарга задоволена.

Рішення Тендерного комітету Товариства від 23.10.2018 (надійшло 24.10.2018): 

Прийняти до уваги рекомендацію Конфліктної комісії, залишити рішення про вибір переможця ТОВ "ВОТ ІНТЕРНЕШНЛ ЮКРЕЙН" без змін.