№ 8: ТОВ "ТРАНС ЛІНК КОНСАЛТИНГ"

Sep 19, 2016 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ТРАНС ЛІНК КОНСАЛТИНГ"
Procedure title: 62.01.1 послуги щодо проектування та розробляння у сфері інформаційних технологій
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: м.Київ, вул. Артема, 21, оф. 406
Contacts applicant: м.Київ, вул. Артема, 21, оф. 406
Name of signatory complaints: Горбатих Р.І.
The essence of the complaint, the requirements:

14 вересня 2016 від контактної особи до процедури закупівлі Шайтанової Т. отримано усну інформацію про невідповідність запропонованого програмного забезпечення технічним вимогам та виключення нашої компанії з процедури закупівлі. Відповідний лист до цього часу Скаржник не отримав, мобільний телефон не відповідає.

The decision of the conflict commission:

Відповідно до пункту 2 документації процедури запиту пропозиції у два етапи кваліфікаційна пропозиція містить: технічні вимоги і якісні характеристики (додаток 3 документації), підписані уповноваженою особою та засвідчені печаткою Учасника. Пунктом 7.1. додатку 3 документації процедури запиту пропозиції у два етапи встановлено вимогу до захисту інформації, зокрема: наявність експертного висновку, який підтверджує відповідність вимогам нормативних документів технічного захисту інформації в Україні профілю Г-2. ТОВ «ТрансЛінк Консалтинг» надало експертний висновок, який підтверджує відповідність вимогам нормативних документів технічного захисту інформації в Україні профілю Г-2 виданий на систему «ДОК ПРОФ 2.0» версії 2.1.5.5., хоча в кваліфікаційній пропозиції ТОВ «ТрансЛінк Консалтинг» запропонувало систему «ДОК ПРОФ 3». На підставі вищевикладеного, враховуючи, що експертний висновок на систему «ДОК ПРОФ 3» відсутній, пропозицію ТОВ «ТрансЛінк Консалтинг» відхилено.