№ 799: Товариство з обмеженою відповідальністю "Міжнародний інститут компресорного і енергетичного машинобудування"

Sep 18, 2018 Задоволено
Full name of the legal entity of the complainant: Товариство з обмеженою відповідальністю "Міжнародний інститут компресорного і енергетичного машинобудування"
Procedure title: допорогова закупка
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 33699090
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: a.poroskun@nicmas.com
Contacts applicant: 0542(67-40-82); 0502414088
Name of signatory complaints: директор Чугай Олександр Володимирович
The essence of the complaint, the requirements:

про скасування рішення тендерного комітету про вибір переможця торгів скарга направлена цінним листом поштовим відправленням

The decision of the conflict commission:

Після відповідного аналізу Конфліктна комісія Товариства дійшла згоди щодо невідповідності наданої ТОВ "МІЖНАРОДНИЙ ІНСТИТУТ КОМПРЕСОРНОГО І ЕНЕРГЕТИЧНОГО МАШИНОБУДУВАННЯ" цінової пропозиції умовам, визначеним в Документації процедури закупівлі в частині умов оплати та строків постачання продукції.

Одночасно Конфліктна комісія виявила порушення щодо кваліфікації СТОВ «Натрікс» в частині відповідності даного учасникам технічним вимогам кваліфікації Документації процедури закупівлі.

Так, додатком 2 документації допорогової закупівлі встановлено технічні вимоги до предмета закупівлі, зокрема:

- об’ємна продуктивність по азоту, м3/хв., не менше – 11,0 при тиску кінцевому, номінальному, абсолютному, МПа (кгс/см2), не менше – 24,5 (250);

- габаритні розміри установки, мм, не більше: ширина  2 500.

Для підтвердження відповідності зазначеним технічним вимогам, відповідальним підрозділом встановлено п. 7 технічних критеріїв Додатку 1 документації допорогової закупівлі. Для підтвердження встановлених технічних вимог учаснику процедури закупівлі необхідно надати:

- копію сертифікату якості та копію паспорту на товар, який є предметом закупівлі, завірені Учасником процедури закупівлі;

- технічну документацію на серійне виготовлення товару.

Учасником СТОВ «Натрікс» згідно формуляра, додатково наданих технічних умов BY 191421216.027-2018, які затверджено ТОВ «ИнтерСервсоюз» 14.08.2018, запропоновано установку азотну компресорну КА10.

Згідно ТУ установка азотна компресорна КА10 не відповідає встановленим технічним вимогам, по наступним характеристикам:

- об’ємна продуктивність по азоту, м3/хв., не менше – 11,0 при тиску кінцевому, номінальному, абсолютному, МПа (кгс/см2), не менше – 24,5 (250) (в ТУ стор. 4 «давление инертной смеси конечное, не более, кгс/см2 (МПа) – не более 250 (25,0)»);

- габаритні розміри установки, мм, не більше: ширина  2 500 (в ТУ стор. 4 «ширина, не более – 2550 мм»).

Також інформація, що зазначена СТОВ «НАТРІКС» у додатку 2 технічні вимоги №406-15 від 10.08.2018 не відповідає інформації, що зазначена у ТУ зокрема: «ширина, не более – 2500 мм».

Крім того СТОВ «НАТРІКС» не надано паспорт на установку азотну компресорну КА10, наданий формуляр на обладнання  не засвідчує гарантовані підприємством-виробником основні параметри і характеристики (властивості) виробу.

Таким чином пропозиція учасника СТОВ «НАТРІКС» не відповідає встановленим технічним вимогам.

Враховуючи вищевикладене Конфліктна комісія звертається до Тендерного комітету АТ «Укргазвидобування» щодо скасування рішення про акцепт СТОВ «Натрікс» №18Т-297 від 13.09.2018 р.

Підсумовуючи вищезазначене скарга ТОВ "МІЖНАРОДНИЙ ІНСТИТУТ КОМПРЕСОРНОГО І ЕНЕРГЕТИЧНОГО МАШИНОБУДУВАННЯ" відхилена в частині оскарження відхилення ТОВ "МІЖНАРОДНИЙ ІНСТИТУТ КОМПРЕСОРНОГО І ЕНЕРГЕТИЧНОГО МАШИНОБУДУВАННЯ", та задоволена в частині порушень під час кваліфікації СТОВ «Натрікс».

 

Рішення Центральної конфліктної комісії від 27.09.2018 (надійшло 02.10.2018):

- скаргу ТОВ "МІКЕМ" визнати необгрунтованою та відхилити;
- враховуючи виявлені невідповідності пропозиції учасника, скасувати прокол вибору переможця, провести повторну кваліфікацію.

  • скарга до КК ПАТ УГВ.pdf