№ 785: ТОВ "ХІМ-ТЕХ"

Sep 5, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ХІМ-ТЕХ"
Procedure title: 18Т-508 "Великовантажні мототранспортні засоби (Каротажні підіймачі гідравлічні в асортименті)Extreme motor vehicles (Hydraulic hoisting hoists in assortment)"
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 39950537
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: chim-tech@ukr.net
Contacts applicant: 097 085 00 57
Name of signatory complaints: Мерега О. М., директор
The essence of the complaint, the requirements:

ТОВ «ХІМ-ТЕХ» висловлює Вам свою повагу і даним листом звертається до Вас з наступним: Наша компанія приймала участь у процедурі закупівлі «18Т-508_Каротажні підіймачі гідравлічні в асортименті» Згідно протоколу відхилення пропозиції учасника допорогової закупівлі № 18Т-508 від 04.09.2018 р. було прийнято рішення відхилити нашу пропозицію із наступних причин : не відповідає технічним критеріям кваліфікації, а саме: не надана копія документу на право продажу учасником запропонованої продукції на території України; запропонований товар не відповідає вимогам технічного завдання за технічними характеристиками. Відповідно до тендерної документації АТ «Укргазвидобування» Додатку 1 до даної процедури обов’язковою вимогою є надання копії документу на право продажу Учасником процедури пропонованої продукції на території України (для резидентів). Нами був поданий документ від офіційного виробника ACT Well Services GmbH, яким виробник дає дозвіл ТОВ «ХІМ-ТЕХ» продавати продукт, заявлений у процедурі закупівлі. Що стосується другого пункту протоколу, то дані вироби виготовляються ідивідуально виробником ACT Well Services GmbH, в суворій відповідності з вимогами заказника, тому наші пропозиції були зроблені в абсолютній відповідності до технічного завдання викладеним в Матеріалах даного тендеру Прошу розглянути дану скаргу на конфліктній комісії і переглянути раніше прийняте рішення про дискваліфікацію нашої компанії.

The decision of the conflict commission:

Конфліктна комісія дослідила підстави відхилення пропозиції вашої компанії в частині не відповідності технічним вимогам визначеним в Документації процедури закупівлі та дійшла висновку щодо правомірності дій внутрішнього замовника та Тендерного комітету Товариства.

  • Лист-скарга ТОВ ХІМ-ТЕХ.pdf