№ 768: Товариство з обмеженою відповідальністю "ІВК Енерджі"

Aug 29, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Товариство з обмеженою відповідальністю "ІВК Енерджі"
Procedure title: 18Т-307_Установка насосна пересувна, 2 лоти / Pumping mobile installation,2 lots
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 38261016
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: office@ivk-energy.com.ua
Contacts applicant: (044) 501-69-31
Name of signatory complaints: Іваськевич Ярослав Євгенович
The essence of the complaint, the requirements:

ТОВ «ІВК Енерджі» висловлює Вам свою повагу і даним листом звертається до Вас з наступним: Наша компанія приймала участь у процедурі закупівлі «18Т-307_Установка насосна пересувна, 2 лот / Pumping mobile installation,2 lot», де за результатами електронно-реверсивного аукціону надала найнижчу ціну. 23 серпня 2018 року Акціонерне товариство «Укргазвидобування» оприлюднило протокол №18Т-307 від 23.08.2018 року, щодо «Відхилення пропозицій учасників допорогової закупівлі», відповідно до якого пропозиція нашої компанії була відхилена. ТОВ «ІВК Енерджі» не погоджується з даним рішенням тендерного комітету АТ «Укргазвидобування». В тендерній документації не було вказано конкретної інформації, щодо виробників шасі, тим паче наша компанія пропонує вже готову установку виробництва ТОВ «Завод Синергія». Ніяких прямих контрактів на закупівлю шасі між ТОВ «ІВК Енерджі» та ПАТ «Камаз» заключено не буде, до того ж відповідно до Закону України «Про санкції» та РНБО від «02» травня 2018 року, щодо ПАТ «КАМАЗ» та АТ «Внешнеторговая компания «КАМАЗ», не має чіткого формулювання про заборону ринкових відносин з даними компаніями в цілому , а мова йдеться тільки про обмеження торгівельних операцій. Щодо запропонованого заводу-виробника ТОВ «Завод Синергія»: Дане підприємство не підпадає під санаційний список, більше того, продукція «Заводу Синергія» постачається на територію України вже протягом тривалого періоду часу та зарекомендувала себе з позитивної сторони. ТОВ «ІВК Енерджі» докладе всі зусилля, щоб постачання обладнання відповідно до даної процедури відбулося вчасно та не становило ніяких проблем для АТ «Укргазвидобування». Виходячи з вище наданої інформації наша компанія просить відмінити рішення тендерного комітету АТ «Укргазвидобування» про дискваліфікацію ТОВ «ІВК Енерджі» та повернути нас на етап кваліфікації. Проте, якщо АТ «Укргазвидобування» на свій розсуд вважає, що не зможе уникнути репутаційних ризиків, наша компанія просить Вас розглянути можливість скасування процедури «18Т-307_Установка насосна пересувна, 2 лоти / Pumping mobile installation,2 lots» та запустити нову процедуру закупівлі насосних установок із змінами до тендерної документації, щодо переліку виробників шасі, які є не бажаними для постачання.

The decision of the conflict commission:

Інформація, що зазначена у скаргах ПАТ «АвтоКрАЗ», ТОВ «БІЛТІМ» прийнята до уваги. Пропозиції учасників ТОВ «Торговий дім КАМАЗ»,  ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ», ПрАТ «АВТОТРАНСПОРТНИК» відхилені з різних причин.

Конфліктною комісією перевірено підстави для відхилення пропозиції ТОВ «Торговий дім КАМАЗ»,  ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ», ПрАТ «АВТОТРАНСПОРТНИК». Порушень з боку працівників АТ «УГВ» при прийнятті даного рішення не встановлено.

На підставі викладеного скарги  ПАТ «АвтоКрАЗ», ТОВ «БІЛТІМ» задоволені, скарги ТОВ «Торговий дім КАМАЗ»,  ТОВ «ІВК ЕНЕРДЖІ», ПрАТ «АВТОТРАНСПОРТНИК» відхилені.

  • Скарга ТОВ ІВК Енерджі.pdf