№ 761: ТОВ "Ендейвер"

Aug 27, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Ендейвер"
Procedure title: 18Т-379_Муфти ступеневого цементування, 2 лоти
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 37306380
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: office@endv.com.ua
Contacts applicant: office@endv.com.ua
Name of signatory complaints: Піддубний Д.І.
The essence of the complaint, the requirements:

Просимо дискваліфікувати Учасника ТОВ "Інтер Трейдінг Груп" по Лоту №1 процедури закупівлі 18Т-379 у зв'язку із порушенням пункту ІІ.1 Документації допорогової закупівлі, а саме: Учасник до початку аукціону не завантажив Додаток 5 ДДЗ.

The decision of the conflict commission:

В документації процедури закупівлі зазначено про необхідність завантаження переліку документів в Систему до аукціону та перелік документів який надається в оригіналі після аукціону.

Додатком 5 в Документації процедури закупівлі був помилково зазначений документ – Критерії ознак пов’язаних осіб, а під Додатком 6 зазначений документ – Декларація про прийняття умов проведення процедур закупівель, що є помилкою, адже в типовій Документації процедури закупівлі додатком 5 є Декларація про прийняття умов проведення процедур закупівель.

Варто врахувати що ТОВ «Інтер Трейдінг Груп» завантажив в Систему до аукціону декларацію про прийняття умов проведення процедур закупівель, а Критерії ознак пов’язаних осіб, що є додатком до Договору про поставку надається в оригіналі.

Таким чином порушення здійснене ТОВ «Інтер Трейдінг Груп» під час завантаження документів в Систему носить формальний характер та не призвело до спотворення результатів закупівлі та процедури кваліфікації.

Враховуючи вищезазначене  скаргу ТОВ "Ендейвер" відхилено.