№ 759: ТОВ "Охоронний Холдинг"

Aug 27, 2018 Задоволено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "Охоронний Холдинг"
Procedure title: 18П-100_Технічне супроводження, монтаж та підтримка системи GPS-моніторингу транспортних засобів АТ «Укргазвидобування»)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 38143880
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: м. Київ, пр-т Соборності, 15, оф.202
Name of signatory complaints: Москаленко О.В.
The essence of the complaint, the requirements:

Для виконання технічного завдання було надано сертифікати на двох фахівців, у замовника виникли сумніви з приводу цих сертифікатів, тому у відповіді на дозапит зазначено про залучення ще 4 сертифікованих фахівців, та надано копії цивільно-правових угод. Визнати рішення про відхилення пропозиції учасника допорогової закупівлі недійсним.

The decision of the conflict commission:

Підпунктом 2 пункту 2 Технічних критеріїв кваліфікації викладених у Додатку №1 Таблиці №1 Документації процедури закупівлі викладена вимога щодо Копії Сертифікатів фахівців (не менше двох) про підтвердження кваліфікації спеціалістів на роботи з програмним забезпеченням Wialon.

Контрагентом для підтвердження відповідності технічним критеріям кваліфікації в результаті дозапиту (№29/666 від 18.07.2018 р.) надані відповідні сертифікати та копії угод цивільно-правового характеру на відповідних фахівців щодо яких наявні сертифікати Wialon (Уровень 2) в кількості 4 фахівці.

Варто зазначити що у вимогах Документації процедури закупівлі щодо вищезгаданого питання не встановлена чітка вимога наявності саме штатних працівників з відповідними Сертифікатами для роботи з програмним забезпеченням Wialon.

Враховуючи вищезазначене  скаргу ТОВ "Охоронний Холдинг" задоволено. Конфліктна комісія звернулась до Тендерного комітету Товариства щодо скасування рішення про відхилення ТОВ "Охоронний Холдинг" рішенням  № 18П-100 від 16.08.2018 р. та проведення повторної кваліфікації пропозиції відповідно до внутрішніх документів АТ «УГВ».

 

Рішення Тендерного комітету від 13.09.2018 (надійшло 14.09.2018): 

Враховуючи доводи присутніх представників відповідального підрозділу про ненадання учасником документів, передбачених вимогами документації, та, зважаючи на наявність п.10 умовних параметрів «Стоп-інформації», встановлених  Департаментом безпеки і викладених у службовій записці №21.2.1/1182-С від 30.07.2018р., відхилити рекомендацію Конфліктної комісії і залишити рішення про відхилення пропозиції учасника закупівлі №18П-100 від 16.08.2018р. без змін.

  • 18П-100 скарга Охоронний холдинг.pdf