№ 757: NORTH STAR GEOPHYSICAL LTD

Aug 22, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: NORTH STAR GEOPHYSICAL LTD
Procedure title: 18П-082 від 26.04.2018 р. / 71352000-0 – Послуги у сфері розвідки надр (Сейсморозвідувальні роботи за технологією 3D) (лот №3)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: AB2019925771
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: zlateling@gmail.com
Contacts applicant: +380503566263
Name of signatory complaints: Гришаненко В.П., офіційний представник
The essence of the complaint, the requirements:

Компанія NORTH STAR GEOPHYSICAL LTD (компанія з групи Polaris Seismic International Ltd.) не погоджується із рішенням Тендерного комітету (протокол відміни допорогової закупівлі № 18П-082 від 16.08.18) щодо відхилення пропозиції NORTH STAR GEOPHYSICAL LTD, по Лоту №3 закупівлі 18П-82_71352000-0 – Послуги у сфері розвідки надр (Лот №3 – Сейсморозвідувальні роботи на Західно-Медведівській площі за технологією 3D)

The decision of the conflict commission:

Пунктом 1 Технічних критеріїв кваліфікації викладених в Додатку №1 документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник повинен підтвердити свій досвід виконання аналогічних договорів (1. Довідка за підписом керівника на бланку Учасника згідно Таблиці № 2 «Відомості про досвід виконання аналогічних договорів», де описується досвід виконання аналогічних робіт (послуг) за останні 5 років. 2. Копії відгуків/рекомендацій Замовників на виконані роботи (не менше 3‑х).).

Вашою компанією був наданий досвід компанії POLARIS SEISMIC INTERNATIOANAL та відповідне обгрунтування приналежності вашої компанії до  групи  POLARIS SEISMIC INTERNATIOANAL.

Однак згідно умов Документації процедури закупівлі вимагається надання досвіду виконання аналогічних договорів саме від учасника процедури без права надання відповідної інформації від компанії групи/материнських компаній/компаній з єдиним власником/тощо.

Крім того варто зауважити що коефіцієнт ліквідності вашої компанії становить 0,05 що не відповідає критеріям визначеним в Додатку №1 документації процедури закупівлі (п.1. Критерії для оцінки фінансово-економічного стану ) (вимагається коефіцієнт не менше 0,1).

Враховуючи, що у складі пропозиції від NORTH STAR GEOPHYSICAL LTD не було надано інформації про власний досвід аналогічних договорів, скаргу NORTH STAR GEOPHYSICAL LTD відхилено.

  • скарга_NSGL_08-18-1_20-08-18_annex.pdf