№ 755: Dozorro

Aug 21, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Dozorro
Procedure title: УПГГК 18(Т)-072: 24110000-8-Промислові гази
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: Dozorro
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Dozorro
Name of signatory complaints: Dozorro
The essence of the complaint, the requirements:

Скаржник заявляє, що відхилення ТОВ «ПАСС» по даній процедурі закупівлі через несвоєчасне надання пакету оригіналів документів було необгрунтованим, так як документи відправлені своєчасно «Новою поштою». Той факт, що вони були отримані представником філії пізніше – не повинно лишати переможника за мінімальною ціною права отримати підписаний договір та здійснювати поставку продукції.

The decision of the conflict commission:

Пунктом 8 розділу II документації допорогових торгів  визначено, що учасник у строк, що не перевищує п’яти робочих днів (для резидентів)/ десяти робочих днів (для нерезидентів) з моменту закінчення електронного аукціону (оприлюднення Замовником інформації про відхилення попередньої пропозиції) має надати пропозицію.  У разі не надання повного пакету документів у зазначений термін, Замовник має право дискваліфікувати  Учасника. П‘ятий робочий день, до якого Учаснику - ТОВ «ПАСС» необхідно надати документацію, завершився 15.06.2017. У зазначений термін документи не надані. Відповідно до отриманої інформації, пропозиція ТОВ «ПАСС» кур’єром компанії «НОВА ПОШТА» була передана АТ «УГВ» 18.06.2018.  На підставі викладеного звернення відхилено.

  • Скарга дозорро.pdf