№ 744: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЮЕЙЧЕМ УКРАЇНА»

Aug 16, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЮЕЙЧЕМ УКРАЇНА»
Procedure title: Допорогові закупівлі 18Т-485
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 41424842
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: r.khorenko@uhm-ukraine.com
Contacts applicant: 050 4618900
Name of signatory complaints: Краснов А.В.
The essence of the complaint, the requirements:

Згідно вищезазначених критеріїв посилання у протоколі відхилення пропозиції учасника допорогової закупівлі № 18Т-485 від 14.08.2018р Замовником підстави про відхилення Нашої пропозиції відсутні. Тобто вказані посилання є надуманим та такими як не відповідають критеріям оцінки визначеним у ст. 16. ЗУ «Про здійснення державних закупівель», крім того Нашим підприємством було надано офіційний переклад сертифікату відповідності товару, який нам було запропоновано, що підтверджується у складі завантажених документів до пропозиції. Відповідно до ст.. 28 ЗУ «Про здійснення державних закупівель» вирішальним критерієм для оцінки та визначенні переможця є ціна, теж саме передбачено і умовами Тендерної документації Замовника. У зв’язку з вищезазначеним просимо перегляну підстави відхилення Нашої пропозиції та провести оцінку пропозиції згідно умов визначених ЗУ «Про здійснення державних закупівель»

The decision of the conflict commission:

Конфліктною комісією перевірено підстави для відхилення пропозиції ТОВ «ЮЕЙЧЕМ УКРАЇНА». Порушень з боку працівників АТ «УГВ» при прийнятті даного рішення не встановлено, відповідно пропозиція ТОВ «ЮЕЙЧЕМ УКРАЇНА» відхилена з дотриманням встановленого порядку.

На підставі викладеного скарга  ТОВ «ЮЕЙЧЕМ УКРАЇНА» відхилена.

Разом з цим повідомляємо, що АТ «УГВ» не є замовником у розумінні Закону України «Про публічні закупівлі» та, відповідно, процедури закупівлі проводяться згідно внутрішніх документів Товариства, зокрема: Порядку закупівель товарів, робіт та послуг.

  • скарга_15_08_2018.pdf