№ 738: Товариство з обмеженою відповідальністю "Торгівельна Столиця"

Aug 14, 2018 Задоволено
Full name of the legal entity of the complainant: Товариство з обмеженою відповідальністю "Торгівельна Столиця"
Procedure title: УГСБМ18(Т)-087_044810000-1 - Фарби (Фарби, емалі та лаки в асортименті)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 33300207
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: t.stolytsa@ukr.net
Contacts applicant: 050-511-76-08, 044-379-29-09
Name of signatory complaints: Остапенко С.А.
The essence of the complaint, the requirements:

Шановний Замовник, вказуємо на невідповідність пропозиції ТОВ "Юніфарб" вимогам тендерної документації Замовника по закупівлі UA-2018-07-12-001442-b , а саме: 1- в пропозиції №1 ввд 23.07.2018р. учасника ТОВ "Юніфарб" вказано 16 пунктів, коли в Додатку 2 до ТД Замовника вказано 15 пунктів, не вірно вказана загальна сума цифрами одна сума, прописом інша, не вірно вказано строк поставки товару - не відповідає умовам ТД Замовника, 2- запропонована продукція не відповідає встановленим технічним вимогам і якісним характеристикам, в наданому учасником ТОВ "Юніфарб" сертифікаті якості на Емаль алкідну Корабельну червоного кольору показник укривистість висушеної плівки,г/м²,не більше 170, тоді як Замовником встановлена у Додатку 2 ТД вимога укривистість висушеної плівки,г/м²,не більше 120, те саме з сертифікатом якості на емаль алкідну блакитну Корабельну у наданому сертифікаті якості показник укривистість висушеної плівки,г/м², не більше 126, тоді як Замовник вимагав 120. 3- запропонована емаль алкідна біла Корабельна не відповідає встановленим технічним характеристикам у Додатку 2 ТД Замовника, Замовник вимагав показник блиск покриття не менше 60%, в наданому сертифікаті якості блиск покриття не менше 55%. 4- документацією Замовника у Додатку 1 ТД вимагалось надати сканований оригінал або копія витягу з реєстру платників ПДВ, учасник ТОВ "Юніфарб" порушив дану вимогу надавши копію свідоцтва ПДВ. 5- у пропозиції ТОВ "Юніфарб" відсутній Звіт про рух грошових коштів за попередні два роки, також відсутнє ро'зяснення чому не надано даний звіт. Вимагаємо скасувати рішення про визнання учасника ТОВ "Юніфарб" переможцем, так як пропозиція учасника ТОВ "Юніфарб" не відповідає умова документації Замовника. Та відповідно п.7 ТД Замовника повинна була бути відхилена так як містить підстави для відхилення визначені розділом 9 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «Укргазвидобування», затвердженого наказом ПАТ «Укргазвидобування» від 01.08.2017 р. № 497.

The decision of the conflict commission:

Пунктом 7 додатку 1 документації допорогової встановлено критерій «МТР, що постачає Учасник, повинні відповідати вимогам АТ "Укргазвидобування» для підтвердження зазначеного критерію учаснику необхідно надати: «копію сертифікату або паспорту якості на продукцію, висновок СЕС». Також додатком 2 документації допорогової закупівлі встановлено технічні вимоги до емалі ПФ-115(Преміум) білої, емалі ПФ-115(Преміум) блакитної, емалі ПФ-115(Преміум) червоної, зокрема встановлено вимоги: блиск покриття не менше 60%; укривистість висушеної плівки г/м2 не більше 120. Відповідно до завантажених сертифікатів пропозиція ТОВ «Юніфарб» не відповідає зазначеним технічним вимогам.

Відповідно до пункту 2 розділу ІІ документації допорогової закупівлі встановлена вимога, що документи, що розміщуються Учасником у системі, повинні бути належного рівня якості зображення та доступні до перегляду (не повинні мати захисту від їх відкриття, копіювання їх вмісту або їх друку, найменування файлів має однозначно відповідати змісту в них електронних копій документів) та подаються у встановлені у цій документації процедури закупівлі строки. Разом з цим, завантажені ТОВ «Юніфарб» сертифікати якості мають неналежну якість зображення, тобто не надають можливості ідентифікувати усі значення технічних характеристик предмета закупівлі.

На підставі викладеного Тендерному комітету філії рекомендовано скасувати протокол акцепту пропозиції процедури допорогової закупівлі  №УГСБМ 18(Т)-087 від 09.08.2018.