№ 72: ТОВ "ТРАНСПОРНТО-ЛОГІСТИЧНІ СИСТЕМИ УКРАЇНИ"

Jun 14, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "ТРАНСПОРНТО-ЛОГІСТИЧНІ СИСТЕМИ УКРАЇНИ"
Procedure title: 16П-118 52.29.1 - Послуги вантажних транспортно-експедиційних агентств (Транспортно-експедиторські та митно-брокерські послуги)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 40463629
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
The essence of the complaint, the requirements:

Надати інформацію стосовно причин не відповідності нашої пропозиції умовам документації процедури закупівлі.

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу відхилення пропозицій учасників допорогової закупівлі №16П-118 від 31.01.2017 пропозицію ТОВ «ТРАНСПОРТНО-ЛОГІСТИЧНІ СИСТЕМИ УКРАЇНИ» відхилено на підставі пункту 9.1 Порядку закупівель товарів, робіт та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №690 від 19.12.2016 (далі по тексту – Порядок) у зв‘язку із невідповідністю вимогам документації процедури закупівлі.
Додатком 1 до документації допорогової закупівлі передбачено, що учасник повинен мати досвід виконання аналогічних договорів, більше одного року впродовж останніх 3-х років.
Враховуючи, що ТОВ «ТРАНСПОРТНО-ЛОГІСТИЧНІ СИСТЕМИ УКРАЇНИ» зареєстровано 04.05.2016, досвід виконання аналогічних договорів у зазначений термін відсутній.
Також, додатком 1 до документації допорогової закупівлі передбачено, що у Учасника коефіцієнт поточної ліквідності  повинен бути не менше 0,5 (Кпл = ОбА/КБЗ, де ОбА – оборотні активи, рядок 1195 балансу, КБЗ –  короткострокові боргові зобов’язання, рядок 1695 балансу). Станом на 30.09.2016 ТОВ «ТРАНСПОРТНО-ЛОГІСТИЧНІ СИСТЕМИ УКРАЇНИ»  має коефіцієнт поточної ліквідності 0,2, що не відповідає критеріям оцінки фінансово-економічного стану.