№ 7: ПП "Дніпропетровський завод спецінструменту калібрів "ТехноПрогрес"

Sep 13, 2016 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ПП "Дніпропетровський завод спецінструменту калібрів "ТехноПрогрес"
Procedure title: 26.51.6– інструменти та прилади вимірювальні, контрольні та випробувальні, інші (Лот №1 - калібри в асортименті)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant:
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: 49055, м.Дніпро, пр-т О.Поля, 96-б, кв.18
Contacts applicant: 49055, м.Дніпро, пр-т О.Поля, 96-б, кв.18
Name of signatory complaints: Вайнер І.Л.
The essence of the complaint, the requirements:

Згідно оголошення №16Т-542 від 23.08.2016 п.5.4 вказано, що проведення електронного реверсивного аукціону (за київським часом) буде відомо в момент початку прийому пропозицій". Точну дату та час проведення аукціону не було відомо ні на початок прийому пропозицій - 31.08.16, ні по закінченню подання пропозицій . Відповідальний закупник Кобзєв В.В. не повідомив про час проведення аукціону, який відбувся 08.09.2016 о 12:27. Згідно результатів аукціону найнижча ціна була у компанії ПП "Українська сервісна компанія-1" на суму 3 700 тис. грн., яка не є виробником даних калібрів та пропонує сумнівного виробника країною походження якого є Китай.

The decision of the conflict commission:

Електронні закупівлі товарів робіт та послуг в ПАТ «УГВ» проводяться на підставі Порядку придбання товарів та послуг шляхом проведення електронних закупівель ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №456 від 18.12.2015 (далі по тексту - Порядок). Відповідно до пункту 4.10 Порядку визначено, що відповідальний підрозділ у строк, що становить не більше двадцяти одного робочого дня з моменту закінчення електронного реверсивного аукціону, здійснює аналіз визначеної системою пропозиції з найнижчою ціною на предмет відповідності Учасника, що її подав встановленим кваліфікаційним вимогам та аналіз запропонованого товару чи послуги на відповідність технічним вимогам. У разі відповідності пропозиції Учасника вимогам, що зазначені у оголошенні про проведення закупівлі та документації електронних торгів, такий Учасник визнається переможцем. Пропозиції інших Учасників у такому випадку не розглядаються. Враховуючи, що цінова пропозиція ПП «Дніпропетровський завод спецінструмента калібрів «Технопрогрес» складала 4 286 400 грн., тобто більша ніж у ПП «Українська сервісна бурова компанія-1» (3 700 500 грн.), дана пропозиція не розглядалась. Разом з цим повідомляємо, що дата проведення аукціону визначається системою електронних майданчиків автоматично, замовник не повідомляє про це учасників та не впливає на перебіг подій на майданчику.