№ 698: Товариство з обмеженою відповідальністю "Ексімкарготрейд"

Jul 20, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Товариство з обмеженою відповідальністю "Ексімкарготрейд"
Procedure title: № 17Т-760 від 29.12.2017 р. №UA-2017-12-29-001062-a
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 36265663
Grounds for complaint: Скарга щодо умов, визначених у документації із закупівлі
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: tender@eximlab.ua
Contacts applicant: 044-499-84-97, tender@eximlab.ua
Name of signatory complaints: Морозова Ірина Олександрівна, директор
The essence of the complaint, the requirements:

Вимога Ми, ТОВ «ЕксімКаргоТрейд» повідомляємо, що за результатами розгляду нашої пропозиції в електронних торгах №UA-2017-12-29-001062-a, на закупівлю Віскозиметрів ротаційних 35SA/SR-12 (Код ДК 021:2015: 38540000-2 Випробувальні та вимірювальні пристрої і апарати) лот-1, ми були відхилені у зв’язку: - з ненаданням копії уповноважуючого документа від вказаного в ціновій пропозиції виробника МТР, щодо підтвердження офіційних представницьких , дистрибюторських або дилерських повноважень. А також відсутні у ТОВ «ЕксімКіп» (ООО «ЭксиКип», г. Химки, Российская Федерация), з якою ТОВ «ЕксімКаргоТрейд» підписали договір про співробітництво на поставку; - досвіду постачання МТР в Україні та відгуків від Замовників/кінцевих споживачів за останній рік. Інформація викладена в Протоколі результату передкваліфікаційного відбору від 13.07.2018 р. не відповідає дійсності, нами було надано Пакет оригіналів документів Замовнику у запечатаному конверті, прошиті, пронумеровані та скріплені підписом керівника і печаткою, а також була надана інформація на диску CD-R з електронною сканованою копією усіх документів у форматі «pdf». Документи про підтвердження повноважень знаходяться на сторінці 34 (Авторизационное письмо); Документи про досвід постачання та відгук знаходяться на сторінці 39 (Відомості про виконання аналогічних договорів) та сторінка 40 (Лист-відгук). Інформацію можна перевірити як в друкованому варіанті так і в електронному Пакеті документів які були надані Замовнику. Враховуючи вище вказану інформацію вимагаємо переглянути рішення щодо нашої дискваліфікації та визнати нас переможцем в процедурі закупівлі

The decision of the conflict commission:

Пунктом 6 Додатку 1 документації допорогової закупівлі встановлено критерій «учасник (Постачальник) є виробником МТР, що закуповуються даною процедурою закупівлі, або компанією, уповноваженою виробником на здійснення поставок даних МТР», для підтвердження даного критерію учасникам необхідно надати «уповноважуючий документ від виробника МТР або його офіційного представника щодо підтвердження офіційних представницьких,  дистриб’юторських або дилерських повноважень».

Відповідно до наданої цінової пропозиції та технічного паспорта учасником ТОВ «ЕКСІМ КАРГО ТРЕЙД» запропоновано обладнання виробництва Fann Instrument Company (США). Для підтвердження пункту 6 Додатку 1 документації допорогової закупівлі ТОВ «ЕКСІМ КАРГО ТРЕЙД» надано лист ТОВ «ТРИАС» №Т-ГД-695 від 16.01.2018 згідно якого ТОВ «ТРИАС» є уповноваженим дистриб’ютором Fann Instrument Company (США) та надає компанії ТОВ «ЕксимКИП» (м.Хімки) право на участь у закупівлі. Також надано лист ТОВ «ЕксимКИП» №5401-2018 від 16.02.2018 про те, що ТОВ «ЕксимКИП» співпрацює з ТОВ «ЕКСІМ КАРГО ТРЕЙД».

Зазначені листи не вказують на те, що учасник закупівлі ТОВ «ЕКСІМ КАРГО ТРЕЙД» є уповноваженими виробником - Fann Instrument Company (США), або його офіційним представником.

На підставі викладеного скарга ТОВ «ЕКСІМ КАРГО ТРЕЙД» відхилена.

  • Вимога.pdf