№ 686: Товариство з обмеженою відповідальністю "Дніпроавтозапчастини"

Jul 12, 2018 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: Товариство з обмеженою відповідальністю "Дніпроавтозапчастини"
Procedure title: УБГ18(Т)-061_Запасні частини до автоспецтехніки
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent:
USREOU of the applicant: 36641388
Grounds for complaint: Скарга щодо відбору Контрагентів
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: avtomarket@avtoline.dp.ua
Contacts applicant: 056-767-33-23, 067-636-80-71, 067-650-96-99
Name of signatory complaints: Арабський Ростислав Миколайович, Директор
The essence of the complaint, the requirements:

Відповідно до вимог Тендерної документації, до участі в торгах допускаються Учасники, які є виробником МТР, або компанією, уповноваженою виробником на здійснення поставок даних МТР (Технічні критерії кваліфікації). Переможцем торгів ТОВ "АВТЕК" надано офіційний лист, що він є дилером виробника МТР, але це не відповідає дійсності, в підтвердження надаємо офіційний лист від виробника МТР з переліком дилерів на території України. Окрім того у наданому ТОВ "АВТЕК" Сертифікаті (дилерському свідоцтві) відсутня інформація про умови, за яких цей сертифікат є дійсним (дійсний за умови наявності договору), в якості прикладу як виглядає даний сертифікат надаються скан-копії сертифікатів, виданих на офіційних дилерів заводу-виробника. Пропонуємо скасувати рішення щодо визнання переможцем ТОВ "АВТЕК" і відмінити торги, оскільки жоден з Учасників не відповідає Технічним критеріям кваліфікації (не є виробником і не є офіційним дилером виробника МТР) і перепровести торги зі зміною вимог до кваліфікації учасників, а саме: зважаючи на відсутність в торгах реальних дилерів і представників заводу-виробника МТР, дозволити участь в торгах компаній, які представляють інтереси дилерів заводу-виробника.

The decision of the conflict commission:

Пунктом 1 розділу ІІ документації допорогової закупівлі передбачено, що Учасник по закінченню етапу аукціону повинен надати Замовнику пакет оригіналів документів.

Враховуючи, що пропозиція ТОВ «Автокомпоненти Автек», надана в оригіналі, відповідає встановленим критеріям кваліфікації та технічним вимогам, скаргу ТОВ «Дніпроавтозапчастини» відхилено.

  • Сертифікат Дизель-транс.jpg
  • Сертифікат Укр-ростехніка.jpg
  • Офіційний лист заводу АЗПИ (1).pdf