№ 59: ТОВ "МАДЕК ЕНЕРГО"

Jun 14, 2017 Відхилено
Full name of the legal entity of the complainant: ТОВ "МАДЕК ЕНЕРГО"
Procedure title: 16Т-667 27.11.3 - Установки електрогенераторні та перетворювачі обертові електричні (дизельна електростанція)
The name of the branch in respect of whose actions the complaint is sent: АТ "Укргазвидобування"
USREOU of the applicant: 36827131
Grounds for complaint: Скарга щодо процесу контрактування в частині відповідності внутрішнім документам Товариства та вимогам документації процедури закупівлі/реалізації
Prozorro complaint downloaded? No
The reason is not downloading a complaint against Prozorro
Mail applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Contacts applicant: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
Name of signatory complaints: Borys.ovcharenko@ugv.com.ua
The essence of the complaint, the requirements:

Просимо Вас вказати, яким самим технічним вимогам, що визначені в ДЕТ, не відповідає пропозиція ТОВ "МАДЕК ЕНЕРГО". Дякуємо за відповідь.

The decision of the conflict commission:

Відповідно до протоколу відхилення пропозицій учасників електронних торгів №16Т-667 від 12.01.2017 пропозицію ТОВ «МАДЕК ЕНЕРГО» відхилено на підставі абзацу 3 пункту 4.10 Порядку придбання товарів та послуг ПАТ «УГВ», затвердженого Наказом №456 від 18.03.2016 (далі по тексту – Порядок) у зв‘язку із невідповідністю технічним вимогам предмета закупівлі.
Додатком №2  документації електронних торгів  визначено характеристику предмета закупівлі, зокрема дизельна електростанція повинна бути у волого-шумозахисному  контейнері IP54. ТОВ «МАДЕК ЕНЕРГО» запропонувало волого-шумозахисний капот IP22, що не відповідає технічним вимогам замовленого обладнання.